Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Stil de viață » Sfaturi

Iată câteva sfaturi pe care să le urmezi dacă vrei să fii cât mai sănătoasă și în formă vara aceasta!

Bea cât mai multă apă! Astfel îți vei menține pielea curată, vei elimina toxinele mai ușor și te vei simți mai energică. 

Folosește protecție solară tot timpul! O mare parte din îmbătrânirea pielii la nivel vizibil se datoreazムexpunerii la soare. 

Folosește telefonul cât mai puțin! Dacă te-ai limită în a verifică site-urile de social media la o dată pe zi, ai observa o creștere substanțială a timpului tău liber. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Elle. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Este cunoscut faptul că expunerea îndelungată la razele UV poate cauza cancer de piele, îmbătrânire prematură a pielii și riduri așadar unei creme de protecție solară este o măsură preventivă obligatorie.  Citește mai mult...

***

Celulita se poate ameliora semnificativ daca ai o alimentatie echilibrata si tonifiezi musculatura din zonele cu probleme.  Găsește-ți motivația!

Persoanele care depsesc greutatea ideala cu mai mult de 7-10 kg au tendinta de a fi mult mai indisciplinate.

Cercetatorii de la Institutul National pentru Geriatrie din Statele Unite ale Americii au studiat circa 2000 de persoane pe parcursul a 50 de ani, pentru a stabili modul in care trasaturi de personalitate sunt influentate de greutate. Concluziile lor, care au fost publicate în Journal of Personality and Social Psychology, au confirmat faptul ca numarul persoanelor impuslve care depasesc greutatea ideala este constant mai mare decat al impusivilor care au o greutate normala.

Mai mult persoanele care depsesc greutatea ideala cu mai mult de 7-10 kilograme au tendinta de a fi mult mai indisciplinate, cad mult mai usor prada tentatiilor – de orice fel si sunt afectati de efectele frustrarilor personale.

Pentru a avea o greutate ideala este nevoie sa respecti o dieta sanatoasa si sa ai o viata organizata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Persoanele nevrotice sunt cele care risca cel mai mult sa aiba greutate fluctuanta pe parcursul vietii. Citește mai mult...

Alex Respess s-a hotarat sa slabeasca, dupa o viata intreaga in care s-a alimentat nesanatos.  Găsește-ți motivația!

Regimul alimentar şi sănătatea

Regimul alimentar şi sănătatea


Publicat în Clubul Sanatatii Walmark

Pentru a mânca sănătos avem nevoie de o varietate de ingrediente şi nu întotdeauna ce este gustos este şi sănătos.

Mâncarea este combustibil pentru organism. Dieta poate mări sau poate micşora riscul de a dezvolta anumite afecţiuni. Pentru a mânca sănătos avem nevoie de o varietate de ingrediente şi nu întotdeauna ce este gustos este şi sănătos.

Culoarea alimentelor poate da indicii importante despre conţinutul acestora în nutrienţi. De aceea există diete personalizate în funcţie de afecţiuni. Ca şi regulă generală, ne putem ghida dupa piramida nutriţională, care ne oferă indicii asupra alimentelor care sunt recomandate a fi consumate zilnic sau de câteva ori pe lună.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O alimentaţie sănătoasă, abordată încă de la cele mai fragede vârste, ne ajută să ne menţinem organismul sănătos, ne dă o bună dispoziţie şi ne menţine tineri atât mental cât şi fizic.  Citește mai mult...

Iata cele mai puternice 4 motive pentru care consumam produse alimentare in exces. Găsește-ți motivația!