Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Stil de viață » Stil de viata

Studenții români au realizat o platformă online pentru diagnosticarea şi ajutorarea celor care suferă de perfecţionism, anxietate sau depresie.

Potrivit asistentului de la Facultatea de Sociologie şi Psihologie, Bogdan Tulbure, în acest an cei care vor lucra cu această platformă se aşteaptă să aibă în jur de 500 de evaluări, care se vor face fie prin screening, fie prin interviuri.

Potrivit acestuia, reprezentanţii Universităţii de Vest Timişoara vor comunica cu cei care le cer ajutorul prin e-mail.

Cei care suferă de probleme legate de anxietate şi depresie pot accesa platforma aici, iar care au probleme cu perfecţionismul, aici.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în descopera.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Fundatia Pentru Tratamentul Obezitatii a inceput inscrierile pentru a treia editie a taberei de nutritie ce se desfasoara in perioada 8 - 14 ianuarie 2012.  Citește mai mult...

***

Vitaminele A, E, D şi B12 sunt câteva dintre substanţele care nu trebuie să-ţi lipsească din corp. Ele sunt importante pentru sănătate în general, dar se mai adaugă şi alte patru vitamine despre care Dr. Oz susţine că sunt esenţiale pentru corpul tău.  Găsește-ți motivația!

Barbatii care se apuca de sport slabesc mai repede decat femeile care fac miscare.

Unul dintre principalele motive pentru care femeile trebuie sa depuna mai mult efort in sala de fitness pentru a slabi, comparativ cu barbatii este masa musculara. Cantitativ, femeile au o masa musculara mai redusa proportional, fata de barbati. Muschii sunt esentiali pentru a creste ritmul metabolismului si pentru a arde grasimi. Asadar, cu cat un corp are mai multi muschi, chiar si nelucrati, cu atat va arde mai multe grasimi si va slabi mai usor.

Acest lucru este cu atat mai important, cu cat inseamna ca un barbat, chiar si in timp ce se odihneste, arde mai multe calorii decat o femeie in stare de relaxare. Totodata, femeilor nu le este suficient sa mearga la sala sau sa practice un sport anume, ele trebuie sa aiba grija si la alimentatia de zi cu zi, in timp ce barbatii se pot mentine si chiar slabi doar prin antrenament.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Toate ne-am intrebat, la un moment dat, de ce barbatii care se apuca de sport slabesc mai usor de noi, desi tragem cat putem de tare atunci cand facem miscare. Citește mai mult...

Dr. Oz sustine ca este important sa consumam quinoa, deoarece contine toti cei noua aminoacizi esentiali, fiind o proteina de calitate. Găsește-ți motivația!

Invingatoare in lupta cu kilogramele

Invingatoare in lupta cu kilogramele


Publicat în Irina Reisler

Gabriela a slabit spectaculos, 21 de kilograme in 5 luni.

Gabriela este o invingatoare in lupta cu kilogramele. A slabit spectaculos, minus 21 de kilograme in 5 luni. Merita, pe deplin, sa i se intimple multe lucruri bune (povestea ei completa o poti citi AICI).

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cu rabdare, ambitie, corectitudine si mult optimism au ajuns sa nu se mai recunoasca. Citește mai mult...

Incepe ziua cu un cocktail picant care are rolul de a accelera metabolismul si de a intensifica arderea grasimilor din zona abdominala. Găsește-ți motivația!