Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Stil de viață » Clubul Sanatatii Walmark

Durerile de ficat

Publicat în DivaHair.ro
Durerile de ficat

Unde se resimt acestea, care sunt cauzele și ce tratamente poți urma

Durerile de ficat pot să apară din cauza unor boli ale ficatului, dar există și alte probleme de sănătate care pot da acest simptom. Nu neglija această problemă, pentru că ficatul este unul dintre cele mai importante organe, cu rol esențial pentru digestie și eliminarea toxinelor.

De multe ori, durerea de ficat este confundată cu durerea abdominală, de rinichi sau de spate, din cauza locului în care se manifestă. Durerea de ficat se simte în partea dreaptă, sub cutia toracică. Poate fi o senzația intensă, ascuțită, însoțită de durere de umăr sau de spate. Alteori însă, este o durere constantă.

Iată care sunt afecțiunile ce provoacă dureri de ficat și cum pot fi tratate!
1. Intoxicația cu acetaminofen
2. Ciroza hepatică
3. Cancer hepatic
4. Chisturi hepatice
5. Ficat gras
6. Fibroza ficatului
7. Hepatita
8. Alte afecțiuni

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în DivaHair.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Pentru ca ficatul tau sa-si poata indeplini toate functiile sale, inclusiv cea de detoxifiere, el trebuie sa fie menajat si protejat de posibile agresiuni care ar putea sa-l suprasolicite.  Citește mai mult...

***

Grup de suport – grup format din oameni care se confruntă cu aceleaşi probleme, nevoi, speranţe şi care împreună încearcă să găsească soluţiile. Găsește-ți motivația!

Orice „lectie“ despre grasimi incepe cu clasificarea lor: vegetale si animale si in saturate si nesaturate.

Ai tot auzit ca e bine sa mananci aceste grasimi cu nume de litera greceasca, dar nimeni nu-ti explica de ce sunt ele atat de sanatoase.

Orice „lectie“ despre grasimi incepe cu clasificarea lor: vegetale si animale si in saturate si nesaturate. In privinta acestora din urma, ar fi mai multe de explicat, dar n-avem loc, asa ca trebuie sa-i crezi pe specialisti pe cuvant cand iti spun, la unison, ca grasimile polinesaturate sunt bune pentru sanatatea ta.

Din aceasta categorie fac parte si grasimile esentiale, care contin acizi grasi Omega 3 si Omega 6.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pestele si fructele de mare au un continut ridicat de acizi grasi Omega 3 si Omega 6 pentru buna functionare a inimii. Citește mai mult...

Este destul de greu sa te adaptezi unui obiectiv pe termen lung, atat vreme cat esti inconjurata de recompense pe termen-scurt. Dar se poate sa traiesti pentru maine, daca inveti sa faci alegeri destepe azi.  Găsește-ți motivația!

Daca vrei sa te bronzezi repede consuma alimente bogate in vitaminele A, B5 si C.

Daca vrei sa te bronzezi mai repede si sa-ti pastrezi bronzul mai mult timp consuma alimente care contribuie la activarea melaninei si la potentarea pigmentatiei.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Avem de luat cinci mese pe zi: trei principale si, intre ele, doua gustari.  Citește mai mult...

Iată cum ar trebui să te îmbraci, în funcție de forma corpului tău, astfel încât să pari mai slabă.  Găsește-ți motivația!