Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Stil de viață » Alimentatie echilibrata

Prin consumul de pește se previne cancerul și bolile cardiovasculare

Potrivit cercetatorilor prin consumul de peste de 2 ori pe saptamana se reduce riscul de accident vascular cerebral deoarece majoritatea speciilor contin acizi grasi nesaturati si alti nutrienti importanti pentru mentinerea sanatatii si cresterea longevitatii.

Prin consumul de peste se previne cancerul si bolile cardiovasculare. De asemenea prin introducerea acestui aliment in dieta scade riscul de a dezvolta boala Alzheimer, creste rezistenta organismului si este imbunatatita vederea.

Pestele creste imunitatea organisului, ajuta la dezvoltarea fizica si mentala, protejeaza inima si ofera organismului numeroase vitamine din grupul B. Pestele contine forfor – un mineral foarte important pentru dezvoltarea celulara, pentru oase si dinti, pentru normalizarea functiei renale, a ritmului cadiac si a contractiilor muschiului inimii. Alti nutrienti din carnea de peste sunt: magneziu, potasiu, iod, sulf, cupru, fluor, mangan, sodiu. Acestia sunt foarte importanti pentru mentinerea sanatatii organismului si pentru cresterea sperantei de viata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în BodyGeek. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Introdus in alimentatie, in special pe perioada iernii, broccoli ajuta la eliminarea grasimilor acumulate. Citește mai mult...

***

Am inceput stagiul 6 cu aproximativ 77 kg si am terminat cu 1 kg mai putin. Găsește-ți motivația!

Uriasa minciuna a rosiilor romanesti

Uriasa minciuna a rosiilor romanesti


Publicat în Romania Libera

O substanta controversata, care ajuta legumele sa creasca mai repede, este folosita in exces de legumicultorii cu traditie din tara noastra.

Romanii abia asteapta la fiecare inceput de vara sa dea bani pe o min­ciuna, aceea ca rosiile cultivate de gradinarii nostrii sunt mai sanatoase decat cele din import. Cumparatori au platit si 20 de lei pe kilogram luna trecuta, convinsi ca tomatele din zone cu traditie, ca sudul tarii sau Galatiul, sunt cultivate natural.

Ce nu stiu consumatorii este ca legumicul­torii romani folosesc in exces o substanta controversata, nu­mita Ethrel. Rolul acesteia este de a grabi coacerea legumelor, dar chiar si reprezentantul pro­du­catorului afirma ca in mod normal ar trebui interzisa.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Orice persoana poate cumpara reteta unor produse gen: salam de vara sau de Sibiu, cascaval Rucar etc., in 10 minute, platind 8 euro. Citește mai mult...

Doctor Oz iti garanteaza ca vei avea silueta mult visata daca mananci supa din belsug, in detrimentul altor meniuri. Găsește-ți motivația!

6 mituri despre castigul in greutate

6 mituri despre castigul in greutate


Publicat în Suntfericita.Manager.ro

La suprafata, slabirea si castigul in greutate par rezultatul evident al anumitor comporatmente.

La suprafata, slabirea si castigul in greutate par rezultatul evident al anumitor comporatmente. Mananci mai mult decat arzi si te vei ingrasa; mananci mai putin si vei slabi. Dar nu este atat de simplu. Multe nu inteleg stiinta din spatele ingrasarii sau slabirii.

1. Mit: Daca esti supraponderala, esti nesanatoasa. Realitate: Ai pus cateva kilograme in plus? Nu iti scurtezi neaparat viata,a sa cum ai fi tentata sa crezi. Daca esti plinuti, nu esti automat si bolnava. Exista oameni grasuti si oameni bolnavi si vice versa. Luata ca atare, greutatea unei persoane nu are nimic de-a face cu starea de sanatate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cu cat slabesti mai repede cu atat vei pune la loc mai repede si mai mult. Citește mai mult...

În functie de obiectivele stabilite, există unele greseli comune care contribuie la încetinirea sau stagnarea progresului tău. Găsește-ți motivația!