Stil de viață » Alimentatie echilibrata
De ce este bine să consumi pește de 2 ori pe săptămână?
Prin consumul de pește se previne cancerul și bolile cardiovasculare
Potrivit cercetatorilor prin consumul de peste de 2 ori pe saptamana se reduce riscul de accident vascular cerebral deoarece majoritatea speciilor contin acizi grasi nesaturati si alti nutrienti importanti pentru mentinerea sanatatii si cresterea longevitatii.
Prin consumul de peste se previne cancerul si bolile cardiovasculare. De asemenea prin introducerea acestui aliment in dieta scade riscul de a dezvolta boala Alzheimer, creste rezistenta organismului si este imbunatatita vederea.
Pestele creste imunitatea organisului, ajuta la dezvoltarea fizica si mentala, protejeaza inima si ofera organismului numeroase vitamine din grupul B. Pestele contine forfor – un mineral foarte important pentru dezvoltarea celulara, pentru oase si dinti, pentru normalizarea functiei renale, a ritmului cadiac si a contractiilor muschiului inimii. Alti nutrienti din carnea de peste sunt: magneziu, potasiu, iod, sulf, cupru, fluor, mangan, sodiu. Acestia sunt foarte importanti pentru mentinerea sanatatii organismului si pentru cresterea sperantei de viata.
Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în BodyGeek. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com
Îți mai recomandăm:
Introdus in alimentatie, in special pe perioada iernii, broccoli ajuta la eliminarea grasimilor acumulate. Citește mai mult...
***
Am inceput stagiul 6 cu aproximativ 77 kg si am terminat cu 1 kg mai putin. Găsește-ți motivația!