Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Stil de viață » Alimentatie echilibrata

Care este diferența între iaurt și chefir?

Publicat în Clickpoftabuna.ro
Care este diferența între iaurt și chefir?

Pentru a prepara iaurt ai nevoie de lapte fiert și iaurt, la chefir sunt necesare cristale de chefir

Produsele lactate se numără printre cele mai sănătoase alimente. Ele contribuie la îmbunătățirea digestiei și sunt o sursă de calciu și de bacterii benefice. Totuși, iaurtul și chefirul au proprietăți diferite.

- Temperatura de preparare

- Modul de preparare

- Ce bacterii conțin

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Clickpoftabuna.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Când vremea urâtă ne ţine închişi în casă săptămâni la rând, proasta dispoziţie poate fi controlată și prin dietă. Iată ce alimente te ajută! Citește mai mult...

***

Mihaela Bilic: "branza este un aliment bogat in lipide, lipsit de fibre si sarac in glucide. Nu da satietate, ci din contra, stimuleaza apetitul".  Găsește-ți motivația!

Slabeste cu dieta de 3 zile

Slabeste cu dieta de 3 zile


Publicat în Click

Este de preferat sa beti 4 pahare de apa pe zi, sau bauturi fara calorii.

Cantitatile prescrise in dieta de trei zile trebuie respectate intocmai, altfel rezultatele nu vor fi cele dorite. Chiar si in momentul in care organismul nu cere mancare si senzatia de foame nu apare, portiile trebuie consumate in cantitatile recomandate de catre nutritionisti.

Este de preferat sa beti 4 pahare de apa pe zi, sau bauturi fara calorii. In urma acestei diete se slabeste pana la 4-5 kilograme, rezultatele fiind vizibile numai dupa ce regimul a fost terminat. Punctul forte al acestui regim este numarul foarte mic de calorii.

Din cauza aportului mic de carbohidrati din dieta, este foarte posibil ca persoana care tine dieta sa piarda surplusul de apa, ceea ce este sanatos si necesar. Specialistii avertizeaza ca in momentul in care subiectul revine la obiceiurile culinare, acest surplus de apa din organism va reveni.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nici macar pe ultima suta de metri nu mai esti, ci pe ultimii 50!  Citește mai mult...

Pe 21 septembrie, Gabi invita amatorii de sport si miscare la o cursa de alergare in padurea Baneasa in cadrul unui eveniment special: Gabriela Szabo Run Fest.  Găsește-ți motivația!

Nutritionistii sustin, faptul ca ouale, sub orice forma merita din plin statutul de cel mai bun mic-dejun.

S-a stabilit, iar nutritionistii sustin, faptul ca ouale, sub orice forma, ofera cei mai multi nutrienti, minerale si antioxidanti, si merita din plin statutul de cel mai bun mic-dejun.

Ouale contin nutrenti si minerale fundamnetal necesare, dar si o doza perfecta de vitamina D, colina si carotenoide (tot antioxidanti).

Oul este o exceptionala sursa de proteine, care aduc un aport caloric redus, dar care asigura o stare de satietate confortabila si de durata (un ou are sase grame de proteine), acesta fiind de altfel motivul pentru care ouale sunt de preferat oricaror alte alimente la prima ora, cand organismul se pregateste sa ia startul pentru o noua zi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ouale sunt de preferat oricaror alimente la prima ora, cand organismul este vlaguit.  Citește mai mult...

O buna parte dintre lucrurile care se spun despre curele de slabire sunt doar vorbe in vant! Găsește-ți motivația!