Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Stil de viață » Legume

Victoria și Florin Cojocariu produc roșii al căror gust a devenit celebru

Victoria și Florin Cojocariu, ea − pictoriță, el − om de marketing, s-au mutat în 2009 din București într-un sat de pe malurile Mostiștei, un afluent al Dunării. Se numește Gurbănești, e lângă Lehliu Gară și face parte din județul Călărași.

Strada pe care locuiesc a primit un nume doar la doi ani după venirea lor. Deși era singura neasfaltată din localitate, pentru că se mutaseră acolo trei familii venite de la oraș s-a chemat, cum altfel, strada Orășeanului.

În 2017, cei doi sunt tot la Gurbănești, doar că produc niște roșii al căror gust a devenit celebru printre bucureșteni. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Pressone.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Poti sa te hranesti exclusiv cu vegetale si sa fii perfect de acord cu organismele modificate genetic.  Citește mai mult...

***

In locul zaharului incerca extractele de lemn dulce sau stevia, care sunt naturale si au multe beneficii. Găsește-ți motivația!

Alimentul care te satura si nu ingrasa

Alimentul care te satura si nu ingrasa


Publicat în StirileProTv.ro

Un nou studiu al cercetatorilor americani indica faptul ca cei care consuma migdale nu mai au pofta de mancare intreaga zi si nici nu iau in greutate.

Un nou studiu al cercetatorilor americani indica faptul ca cei care consuma migdale nu mai au pofta de mancare intreaga zi si nici nu iau in greutate.

Potrivit acestora, doar 42 de grame de migdale pe zi sunt destul pentru a te simti satul si pentru ca silueta sa nu fie afectata.

De asemenea, consumul de migdale creste nivelul de Vitamina E din corp, dar si de asa zisele grasimi bune.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Iarna face parte dintre inamicii de temut ai siluetei Citește mai mult...

Inainte de a urma o cura de slabire trebuie sa renuntati sa va stabiliti standarde greu de atins. Găsește-ți motivația!

Fisticul are si destule grasimi si proteine, mentinand sentimentul de satietate, ceea ce inseamna ca te va ajuta sa mananci mai putin per total.

Ceaiul verde - Acesta actioneaza la nivelul celulelor care se ocupa cu procesarea zaharului de catre organism, facandu-le sa fie mai active, astfel incat corpul sa nu apuce sa produca grasime. Numeroase studii arata ca in doar 3 luni vei reusi sa dai jos centimetri buni de pe talie band in fiecare zi ceai verde.

Uleiul de peste - Grasimile din uleiul de peste activeaza niste proteine din anumite celule, care interactioneaza cu genele si ajuta la o ardere mai rapida a grasimilor, imbunatatind sensibilitatea la insulina.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Merele contin si multe fibre - aproape de doua ori mai multe decat alte fructe comune precum perele, strugurii sau grepfruturile (fibrele sunt de folos in caz de constipatie).  Citește mai mult...

Pentru a face anumite exercitii fizice, femeile nu au nevoie neaparat de sala de fitness, ci de o camera si ceva vointa. Găsește-ți motivația!