Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Stil de viață » Clubul Sanatatii Walmark

Întotdeauna mi s-a spus că infecțiile vaginale sunt cauzate de ciuperci

Vaginul meu a fost cu mine din ziua în care m-am născut, totuși nu îl cunosc atât de bine pe cât ar trebui. Oricât de stupid ar putea suna acest lucru trebuie să admitem: adânc în interiorul vostru şi voi simțiţi la fel.

Dacă v-ați întrebat vreodată dacă "punctul G" este acelaşi cu clitorisul sau dacă v-ați simțit nedumerite uitându-vă la vagin cu ajutorul unei oglinzi (dacă ați făcut vreodată asta), atunci bine aţi venit in “Clubul posesoarelor de vagin neinformate”. Miliarde de femei din întreaga lume nu pot spune cu adevărat dacă mirosul secreţiei vaginale este normal sau nu. Sună amuzant, însă este ceva serios.

S-ar putea să vă întrebaţi cum m-am gândit la acest subiect, așa că lăsaţi-mă să mă întorc la momentul în care a început această epifanie.

Zilele trecute am avut o infecție vaginală. Îmi amintesc că întotdeauna mi s-a spus că infecțiile vaginale sunt cauzate de ciuperci. Am căutat pe Google "tratament vaginal împotriva ciupercilor", am găsit nişte pastile și le-am folosit. Au eşuat teribil, iar după câteva zile de scărpinat pe ascuns sub birou, am decis să merg la doctor. Acolo, am aflat în cele din urmă că nu toate infecțiile vaginale sunt cauzate de ciupercă și, de fapt, bacteriile provoacă peste 50% din acestea. Am fost surprinsă, dar experienţa s-a încheiat cu sentimentul de "lecție învățată".

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Idelyn.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Idelyn.ro

Îți mai recomandăm:

Am scris prietenelor mele și, în câteva minute, sfaturile mi-au umplut căsuţa de inbox. Citește mai mult...

***

Ştii toate beneficiile sportului pe de rost, dar nu reuşeşti să te motivezi să faci mişcare?  Găsește-ți motivația!

Semintele de susan sunt bogate in magneziu, cupru, calciu, fier, fosfor, zinc, vitamina B1 si in fibre dietetice.

Datorita compozitiei lor, semintele de susan contribuie la scaderea colesterolului rau. Semintele de susan pot fi adaugate in salate, in aluatul pentru paine sau in alte mancaruri.

Bogate in acizi grasi Omega 3, semintele de in ajuta la reducerea inflamatiilor, mentin oasele sanatoase, previn aparitia diabetului, a afectiunilor de inimă si a anumitor tipuri de cancer. De asemena, semintele de in imbunatatesc digestia, scad colesterolul rau si reduc tensiunea arteriala. Incluse in alimentatia de zi cu zi, semintele de in ofera organismului si alti nutrienti esentiali, precum magneziu si vitamina B1.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Semintele de susan ajuta in curele de slabire, fiind o sursa minunata de minerale si fibre. Citește mai mult...

Medicul Şerban Damian explică tot ce trebuie să conţină meniul în perioada rece pentru a nu te îngrăşa. Găsește-ți motivația!

Cele mai sanatoase seminte

Cele mai sanatoase seminte


Publicat în Ziare.com

Semintele de chia sunt in proportie de 34% pline de acizi grasi omega 3.

Semintele de canepa - Semintele de canepa sunt incarcate cu o lista impresionanta de nutrienti, avand un echilibru perfect intre ratiile de omega 3 si omega 6. Contin 10 aminoacizi esentiali, fiind in proportie de 30% compuse din proteina pura. Au si in jur de 40% fibre, cea mai mare cantitate gasita in vreun aliment.

Semintele de floarea-soarelui - Acestea au cocteilul perfect de fitochimicale pentru a te ajuta in pierderea kilogramelor, facand posibila o buna digestie.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Când vorbim despre seminţe ne gândim în primul rând la cele de dovleac sau de floarea- soarelui. Citește mai mult...

Nutritionistii evita carnea grasa, au o dieta bogata in fructe si legume si beau multa apa. Găsește-ți motivația!