Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Calorii

In grame, femeile nu trebuie sa depaseasca, in principiu, 24g de zahar pe zi, iar barbatii 36g.

O lingurita de zahar dimineata la cafea, inca putin zahar din cerealele de dimineata, o portie sanatoasa din gustarile de peste zi, iar daca mai adaugam si 1-2 pahare de suc… deja am depasit limita! Numarul de calorii maxim pe care il putem consuma zilnic din zahar este, conform Doctoroz.com, 100 pentru femei, adica echivalentul a 6 lingurite de ceai de zahar, si 150 pentru barbati, adica aproximativ 9 lingurite de ceai pline cu zahar (atentie, o lingurita de ceai reprezinta aproximativ 1/3 dintr-o lingurita normala).

In grame, femeile nu trebuie sa depaseasca, in principiu, 24g de zahar pe zi, iar barbatii 36g. Fiecare gram de zahar contine 4 calorii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în DoarNatural.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Medicii recomanda femeilor sa nu consume mai mult de 25 de grame de zahar pe zi. Citește mai mult...

***

Femeile ajung sa se simta mai vinovate atunci cand mananca lucruri pe care dieta nu le permite.  Găsește-ți motivația!

Raluca, una dintre participantele la programul Become Fit, a slăbit 10 kilograme în 6 săptămâni, fără să se îmfometeze! Află cum!

20 de persoane s-au înscris în prima ediţie a programului Become Fit by Neby. Pe parcursul a 6 săptămâni, cu 2 şedinţe de sport pe săptămână alături de Florin şi alimentaţie sănătoasă, recomandată tot de Neby, cursanţii au reuşit să dea jos, cumulat, sute de kilograme şi zeci de centimetri în circumferinţă.

Raluca este doar un exemplu: tânăra a slăbit 10 kilograme şi se simte minunat! În toată această perioada nu s-a înfometat, ba chiar a mâncat multe preparate delicioase, toate prescrise cu mare atenţie de Neby!

Urmareste-l pe Florin Neby online, Facebook si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Exerciţiile de azi sunt mai complexe, şi promit un abdomen aşa cum l-ai văzut în reviste!  Citește mai mult...

Femeile insarcinate care au un animal de companie fac mai multa miscare, spre deosebire de cele care nu au. Găsește-ți motivația!

Cum am slabit 10 kilograme in trei luni

Cum am slabit 10 kilograme in trei luni


Publicat în Macnetize.com

Am inceput, treptat, sa micsorez portiile si, ulterior, sa renunt la anumite lucruri.

Momentul de cumpana a fost cand, intr-o dimineata, m-am aplecat sa ma leg la sireturi. Cand m-am ridicat, gafaiam. Asa, ca dupa o tura de stadion. Ei, bine, asta a fost momentul in care mi-am dat seama ca, dincolo de orice aspect, e vorba despre sanatatea mea. Si am inceput sa ma informez, sa ma documentez, sa descopar ce am facut gresit de am ajuns aici.

Ce am facut ca sa scap de cele 10 kilograme - Am inceput, treptat, sa micsorez portiile si, ulterior, sa renunt la anumite lucruri. N-am spus “Stop!” deodata, pentru ca am considerat ca privarea totala si brusca imi poate narui incercarea de a slabi. Am ales sa fac pasi mici, dar mai siguri.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nu-mi plăcea cum arătam și am zis să fac mai mult cardio, dar cum? I-am spus prietenei mele să ieșim la alergat! Citește mai mult...

Gustarea crocanta care nu te ingrasa, iar sosul sarac in calorii, numai bun pentru carnea la gratar. Găsește-ți motivația!