Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Calorii

Top 5 alimente cu zero calorii

Publicat în Dietetik.ro
Top 5 alimente cu zero calorii

Daca te apuca foamea in timpul zilei, mancati niste felii de castraveti.

Umple rafturile frigiderului cu ce enumar acum in top 5 alimente cu zero calorii si vei avea in acelasi timp 5 surse de vitamine si minerale: castraveti, citrice, telina, mere, caise.

Sunt snacksurile perfecte. Specialistii sustin ca legumele bogate in apa te ajuta sa te simti plina timp de mai multe ore si iti dau senzatia de satietate de care ai nevoie ca sa nu mananci junk food pe banda rulanta.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Dietetik.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Am ales cele mai slabe caloric legume, trei la numar, alimente pe care ti le recomandam sa le consumi doar in combinatie cu alte mancaruri. Citește mai mult...

***

În functie de obiectivele stabilite, există unele greseli comune care contribuie la încetinirea sau stagnarea progresului tău. Găsește-ți motivația!

Nucile mentin senzatia de satietate mai mult decat biscuitii si sunt bogate in fibre.

Chiar daca urmezi serios dieta, nutritionistul britanic Sarah Schenker afirma ca exista greseli pe care le faci fara sa stii. Dr. Schenker arata cum poti evita capcanele, accelerand procesul de slabire. Mananca nuci. Cercetarile au relevat ca nucile mentin senzatia de satietate mai mult decat biscuitii si sunt bogate in fibre. Insa nucile sunt pline de grasimi satu­rate. Ar trebui sa mananci o nuca, maxi­mum doua si nu un sac, spune dr. Schenker.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Poate fi salata prietenul kilogramelor in plus, in loc sa te ajute in lupta cu acestea? Citește mai mult...

Amatorii de fast-food sunt si cei care au, in general, un mod de viata mai putin sanatos, mai sedentar. Găsește-ți motivația!

Dieta Hershberg

Dieta Hershberg


Publicat în Amelie.ro

Dieta Hershberg este dieta celor 4 macronutrienti: proteinele, carbohidratii, grasimea si apa.

Dr. Hershberg a demonstrat, cu ajutorul etichetelor alimentare si matematicii, ca de fapt continutul in apa al alimentelor este cel mai important factor de luat in considerare pentru judecarea calitatii unui aliment in vederea pierderii in greutate.Alimentele bogate in apa, cum ar fi pestele, carnea de pasare, carnea slaba, legumele, fructele, lactatele s-au dovedit a fi cele mai bune pentru pierderea in greutate, deoarece ele umplu stomacul cu calorii foarte putine. Acestea au un raport scazut de calorii fata de masa si volum.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Acest regim este strict vegetarian si are succes prin monitorizarea alimentelor. Citește mai mult...

Oul este un aliment cu un raport scazut de calorii recomandat si de medicii nutritionisti. Găsește-ți motivația!