Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Slăbire » Calorii

Numărul de calorii dintr-o banana poate varia în funcție de mărimea fructului.

Dacă te-ai întrebat vreodată cât de multe calorii sunt într-o banana, nu ești singurul. Numărul de calorii dintr-o banana poate varia în funcție de mărimea fructului. Departamentul de Cercetări Agricole din SUA precizeaza ca o banana mare cruda are 121 de calorii. O banana mica are aproximativ 90.

Este adevărat că, în comparație cu alte fructe, o banana are mai multe calorii. Un mar mare are aproximativ 116 de calorii, iar o ceasca de capsune taiate are 53 de calorii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Medlive.hotnews.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

Bananele sunt extrem de sanatoase, pentru ca au o cantitate insemnata de potasiu, dar si alte elemente nutritive. Citește mai mult...

***

Sushi, dressing-urile degresate si sucurile dietetice sunt cateva dintre capcanele care iti pot periclita serios silueta.  Găsește-ți motivația!

Sărbătorile de iarnă înseamnă belșug și bună dispoziție. Iată cum poți să te bucuri de cele mai frumoase petreceri ale anului, fără efecte secundare.

1. David Kirsch, un celebru antrenor din New York, sugerează să bei un cocktail de proteine (se găsesc în farmacii) înainte de a merge la petrecere, pentru a-ți tăia senzația de foame. Sună puțin cam hi-tech? OK, atunci mănâncă un măr. Are același efect. 
  
2. Înainte de masă festivă, bea un pahar cu apă minerală, cu multă lămâie. Îți dă senzația de sațietate și-ți taie apetitul. 
  
3. Sandwich-urile de la petrecere sunt ultraapetisante, dar îți distrug siluetă. Dacă știi că nu reziști tentației, stabilește un număr maxim de sandwich-uri pe care îți permiți să le mănânci (5 ți se pare puțin?) și respectă-l. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Un regim creat special de antrenorul de fitness David Kirsch, iar printre vedetele care au beneficiat de acest program se numără Heidi Klum. Citește mai mult...

Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a tras un semnal de alarmă cu privire la alimentația copiilor. Găsește-ți motivația!

Dieta mediteraneeană este bogată în fructe, legume, peşte, cereale integrale, grăsimi sănătoase, precum cele din uleiul de măsline.

O echipă de cercetători israelieni a urmărit participanţii unui studiu timp de patru ani în timp ce aceştia urmau una din trei diete: a dietă cu un aport scăzut de grăsimi şi calorii, o dietă mediteraneeană cu un aport scăzut de calorii şi o dietă cu un aport scăzut de carbohidraţi, fără restricţii la numărul de calorii. Per ansamblu, dieta mediteraneeană a dus la schimbările cele mai vizibile, deşi nici cei care au urmat celelalte două diete nu au stat prost la acest capitol.

Dieta mediteraneeană este bogată în fruncte, legume, peşte, cereale integrale, grăsimi sănătoase, precum cele din uleiul de măsline şi cantităţi moderate de alcool. Printre restricţiile dietei se numără dulciurile, carnea şi grăsimile saturate care se găsesc, spre exemplu, în unt.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta cu carne de pui are la baza proteinele care pacaleste organismul sa arda surplusul de grasime. Citește mai mult...

Obiceiurile nesănătoase afectează calitatea vieții și contribuie într-o mare măsură la instalarea îmbolnăvirilor. Găsește-ți motivația!