Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Slabeste 3 kg

Iată o dietă cu alimente săţioase şi bogate în fibre şi în proteine, care te va ajuta să dai jos 3 kg în 2 săptămâni.

Această dietă este concepută de specialişti ca să nu suferi de foame între mese. Secretul ei se află în alimentele cu valoare calorică mică, care sunt foarte săţioase, permiţându-ţi să scapi de kilogramele în plus. Până nu demult alimentele bogate în grăsimi erau considerate cele mai săţioase.

Ziua 1 - Mic dejun: 1 cafea, un pahar de lapte degresat şi 3 felii de pâine integrală.
Prânz: 50 g paste integrale cu sos de roşii, busuioc şi brânză rasă.
Cină: 150 g carne de vită slabă la grătar cu fasole verde şi o felie de pâine integrală.
Gustări: 1 strugure, 1 pară.
 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Salate, carne fiartă, iaurturi... Ştii cât de mult ajută în curele de slăbire, dar... nu sunt pentru tine. Citește mai mult...

***

Studiile anterioare au indicat faptul că alergatul suprimă apetitul mai mult decât mersul pe bicicleta. Găsește-ți motivația!

Ceaiul verde, arma secretă în scăderea în greutate

Ceaiul verde, arma secretă în scăderea în greutate


Publicat în Ce se intampla doctore?

Orice scădere în greutate de succes pe termen lung rezultă în principal din mâncare mai puţină şi din arderea mai multor calorii.

Orice scădere în greutate de succes pe termen lung rezultă în principal din mâncare mai puţină şi din arderea mai multor calorii. O ceaşcă de ceai (fără zahăr sau lapte) furnizează numai 4 calorii, iar acest lucru cu siguranţă face ca această băutură să fie permisă în  orice cură de slăbire. Specialiştii în nutriţie au emis ipoteza că ceaiul verde reduce rata de absorbţie a carbohidraţilor, fără a pune organismul în pericol de malnutriţie.

Unul dintre modurile prin care ceaiul susţine eforturile de slăbire este stimularea uşoară a vitezei de ardere a caloriilor din corp. Această creştere de 3 sau de 4% în consumul de energie nu face din ceai o pilulă-minune de slăbit, dar le dă persoanelor care ţin diete o stimulare suplimentară care să le ţină motivate. Cert este că, ceaiul verde este un mod extraordinar de a începe sau de a încheia aproape orice masă.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cu o ora de badminton arzi pana la 500 de calorii. De asemenea ajuta la scaderea tensiunii arteriale. Citește mai mult...

Pentru a rămâne atractivă, prima masă din zi are nevoie şi de un pic de diversitate: pe lângă cerealele cu lapte şi omletă, există variante mai incitante. Găsește-ți motivația!

Shannon Barclay, o scoţiancă în vârstă de 32 de ani, avea 146 de kilograme când şi-a dat seama că nu încăpea pe locul ei în avion.

Shannon s-a înscris într-un program special şi a tinut un regim alimentar cu puţine calorii, primind şi consiliere de specialitate, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Lumea mă percepea fericită, aşa că eu îmi suprimam sentimentele mâncând. Toată viata am fost grasă şi am avut de suferit mai mereu din cauza asta. Uneori mă simţeam jenată să merg la un restaurant şi să comand ceva de mâncare. Consilierea psihologică ajută foarte mult. Nu am avut probleme de sănătate în mod special. Dar ştiu că dacă aş fi continuat pe drumul pe care apucasem, aş fi fost cu un picior în groapă", a mărturisit ea.

Ea are acum un regim alimentar sănătos şi merge de trei ori pe săptămână la sala de gimnastică. Merge şi la înot, se plimbă şi cu bicicleta. Povestea ei e o dovadă că se poate. E nevoie doar de o ambiţie mai mare decât pofta de a mânca orbeşte, e nevoie de timp şi e nevoie de disperare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nutritionistul nu trebuie sa detina cunostinte doar din nutritie, ci si din medicina, chimie, psihologie sau biologie. Citește mai mult...

Iată o soluție simplă de viață, gratuită, non-tehnică. Găsește-ți motivația!