Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Slabeste 3 kg

Dieta cu hrană vie presupune consumarea unor alimente în starea lor naturală, fără să le găteşti.

Dieta cu hrană vie presupune consumarea unor alimente în starea lor naturală, fără să le găteşti. Dacă te ţii de ea, poţi scăpa de 3 kg în 2 săptămâni.

Alimentele incluse în această dietă îti elimină toxinele din organism, vindecă părţile bolnave şi te apără de alte boli. După două săptămâni, poţi introduce treptat carne pregătită pe grătar sau supe de legume. Există două reguli după care trebuie să te ghidezi în această dietă.

Consumă cât mai multe legume, fructe proaspete şi uscate, cereale integrale, seminţe şi lactate crude, în starea lor naturală, adică neprelucrate termic.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Manca alimente in starea lor naturala, fara sa le gatesti. Daca faci asta, poti scapa de 3 kg in 2 saptamani. Citește mai mult...

***

The research shows that eating late nights or overeating in nights lead to improper digestion which further leads to accumulation of fat in body.  Găsește-ți motivația!

Detoxifiere dupa masa de craciun

Detoxifiere dupa masa de craciun


Publicat în Irina Reisler

Combinatii de ceaiuri recomandate pentru detoxifiere si reducerea retentiei hidrice.

Detoxifierea organismului este vitala, in aceasta perioada a anului. Mincarurile grase, consumate de Craciun, au adus in organism un surplus considerabil de toxine.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Eliminarea toxinelor, din organism, este la fel de importanta, ca si dieta si tratamentele anticelulitice.  Citește mai mult...

Nyla avea anul trecut 197 de kilograme, dar a slabit 72 si si-a schimbat complet viata.  Găsește-ți motivația!

Dupa o noapte in care am consumat mii si mii de calorii si ma simteam plina si intoxicata, am avut o revelatie. "Ce naiba imi fac singura?"

O intamplare in aparenta banala a schimbat-o pe Mindy Witthoft complet. Ea a povestit pentru The Huffington Post ca intr-un week-end din luna decembrie a anului 2011 a iesit in oras cu cativa prieteni. “Voiam sa mancam in oras. In timp ce prietenii mei erau indecisi si nu prea aveau pofta de nimic, eu am comandat o portie buna in fiecare restaurant si fast-food in care am intrat. Dupa o noapte in care am consumat mii si mii de calorii si ma simteam plina si intoxicata, am avut o revelatie. "Ce naiba imi fac singura?", m-am intrebat”. Dupa acest moment, s-a decis ca in prima zi a anului 2012 sa faca ceva ca sa slabeasca.

Si-a comandat un set de DVD-uri cu programe de exercitii pentru slabit si a inceput sa lucreze la inceput cate 20 de minute in fiecare dimineata. Si-a schimbat treptat si regimul alimentar si dupa cateva saptamani a constatat bucuroasa ca trebuia sa-si schimbe toata garderoba. Dupa un an de zile, Mindy a slabit 60 de kilograme si a ajuns la 80.

Urmareste-o pe Mindy Witthoft pe Facebook si Google+.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Roxana Ionescu: Mi-am propus sa slabesc cand am inceput sa imi cumpar haine cu cateva marimi mai mari. Citește mai mult...

Alegerea gustărilor poate să ridice multe probleme atunci când ţii post. Dacă nu ştii care sunt cele mai nutritive opţiuni, află recomandările celebrului Dr. Oz! Găsește-ți motivația!