Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Slabeste 10 kg

Aproape toata lumea spune ca anotimpul rece este propice pentru a ne ingrasa, insa acest lucru ceste cat se poate de fals.

Aproape toata lumea spune ca anotimpul rece este propice pentru a ne ingrasa, insa acest lucru ceste cat se poate de fals. Principalul motiv este ca organismul nostru are nevoie de mai multa energie iarna pentru a se mentine cald si deci arderile sunt mai puternice. 

Exista o tehnica pentru a evita ingrasarea pe perioada iernii si pentru pierderea unui numar important de kilograme. 

Tehnica presupune existenta a unor mese fixe, la intervale orare bine definite: mai exact, este indicat sa mancam din trei in trei ore, niciodata mai tarziu de ora 6 dimineata si niciodata mai tarziu de ora 6 seara. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Lyla.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Mesele regulate în fiecare zi ajută enorm de mult la pierderea kilogramelor nedorite. Astfel, este indicat ca ziua să înceapă cu un mic dejun copios și ca mâncarea de la cină să fie cât se poate de ușoară, nici prânzul nu trebuie ignorat. Citește mai mult...

***

Dacă nu reuşeşti să mai slăbeşti şi ai rămas la aceeaşi greutate în ciuda eforturilor pe care le faci este momentul să îi dai o mână de ajutorul metabolismului. Potrivit celebrului Dr. Oz, atunci când stagnezi la o anumită greutate în ciuda dietei pe care o urmezi trebuie să consumi anumite alimente care au rolul de a stimula metabolismul.  Găsește-ți motivația!

Pestele este una dintre cele mai bogate surse de omega 3 care impiedica depunerea de grasimi.

Pestele este una dintre cele mai bogate surse de omega 3 care impiedica depunerea de grasimi, ce iti pot cauza sanatatii si dietei. Omega 3 are numeroase beneficii sanatoase, regleaza bataile neregulate ale inimii, impiedica coagularea sangelui, care ar duce la afectiuni cardiovasculare. Mai mult, omega 3 este vazut si ca o metoda eficienta de a trata depresia. Creste nivelul de serotonina, substanta ce iti da o stare de buna dispozitie si calm.

Pestele este bogat in special in vitamina B, care sunt solubile in apa, motiv pentru care nu raman in organism si de aceea trebuie intotdeauna un aport suplimentat. Vitamina B este esentiala pentru reglarea metabolismului si ajuta la o buna functionare a sistemului reproductiv si a sistemului nervos.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Fasolea, nucile si oleaginoasele, semintele si cerealele sunt surse de proteine vegetale.  Citește mai mult...

Află care sunt cele mai indicate legume pentru a avea o digestive uşoară. Găsește-ți motivația!

Marii castigatori de la "Marele Castigator"

Marii castigatori de la "Marele Castigator"


Publicat în Evenimentul Zilei

Ambitia de a slabi si premiul i-a determinat sa intre in conflict deschis cu propriile persoane.

Asistenta medicala Flavia a dat jos in doua saptamani de concurs 8 (opt) kilograme. In ritmul asta crede ca trebuie sa-si schimbe garderoba. "Ma simteam complexata. Uram sa ma uit la fotografii. Nu-mi placea ce vad. Mi s-a întamplat de multe ori sa fiu jignita." Acum mi s-a spus, la masaj, ca musculatura e mult mai tonica. Barbatii slabesc mai repede, la noi e mai greu!", se devoaleaza Flavia.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Emanuil Rednic cantarea 126 kg. In 4 ani a ajuns la 82 kg, dupa ce si-a schimbat stilul de viata. Citește mai mult...

Vezi cum şi-a organizat celebrul Dr. Oz frigiderul ca să scape de ispitele culinare! Găsește-ți motivația!