Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Calorii

Miscari care te scapa de kilograme

Publicat în Dietetik.ro
Miscari care te scapa de kilograme

Ca sa impulsionezi metabolismul, fa sesiuni de cate 45 de minute de exercitii cardio.

E important sa faci miscare in orice moment al zilei insa studiile arata ca daca vrei sa fortezi arderea de calorii, momentul ideal in care poti face acest lucru este dimineata. De ce ? Pentru ca suntem odihniti si putem sa punem mai multa forta in antrenament comparativ cu exercitiile facute seara, dupa o zi intreaga petrecuta la birou.

Ca sa impulsionezi metabolismul, fa sesiuni de cate 45 de minute de exercitii cardio. Repeta-le de cateva ori pe saptamana pentru ca te ajuta sa tai 190 de calorii de fiecare data. Totul se datoreaza efectului care apare dupa aceste exercitii intense, proces in care caloriile sunt arse mai puternic ca de obicei. Alearga sau mergi pe bicicleta ca sa obtii rezultatul dorit.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Dietetik.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Ti-ai pus in gand ca luna aceasta sa scapi de kilogramele in plus? Reusita iti este garantata de dieta Cinch. Citește mai mult...

***

Doi profesori americani au publicat o carte intitulată „Inteligenţa emoţională 2.0“ în care ne învaţă cum să ne gestionăm crizele de furie. Găsește-ți motivația!

„Dieta de spital”, folosita in spitalele din Danemarca, inclusiv in cel la care se trateaza familia regala daneza, este renumita pentru capacitatile ei de accelerare a metabolismului si de scadere a greutatii corporale.

Secretul dietei daneze consta in faptul ca accelereaza metabolismul. Cu cat ritmul metabolic este mai alert, cu atat arderile grasimilor sunt mai accelerate.

Desi este una drastica, persoanele care reusesc sa o respecte in totalitate, timp de 13 zile, reusesc sa-si mentina greutatea corporala timp de pana la doi ani, daca respecta, ulterior, un regim alimentar sanatos, echilibrat, fara excese.

Ce inseamna sa respecti dieta de 13 zile? Sa nu introduci in organism niciun fel de aliment in afara de ceea ce presupune regimul. Asta inseamna ca nu ai voie sa bagi in gura nici macar o guma de mestecat, o bomboana sau un biscuite si nici sa consumi alcool sau bauturi racoritoare de niciun fel.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta daneza dureaza 13 zile si are la baza un regim destul de riguros. Citește mai mult...

Celulele adipoase „obosite” stimulează creşterea în greutate. Găsește-ți motivația!

Majoritatea femeilor vor să fie suple şi în unele cazuri apelează la diete stricte punându-şi sănătatea în pericol.

Majoritatea femeilor vor să fie suple şi în unele cazuri apelează la diete stricte punându-şi sănătatea în pericol. Însă, în cazul acestor cure de slăbire, organismul nu primeşte suficienţi nutrienţi cauzând uneori probleme de fertilitate.

Statistic, 6 din 10 cupluri au probleme de fertilitate, iar 3 cupluri din 10 nu pot avea urmaşi fără ajutorul medicilor. Se consideră că un cuplu are probleme de fertilitate atunci când nu a reuşit să conceapă un copil vreme de doi ani, timp în care niciunul nu a folosit metode de contracepţie. Printre primele semne care anunţă astfel de probleme sunt menstruaţiile neregulate. În cazul în care te afli în această situaţie, trebuie să faci un control la ginecolog pentru a afla care este adevarata problemă.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Este foarte cunoscut faptul ca ceaiul verde contribuie la accelerarea metabolismului. Citește mai mult...

Multe alimente venite de departe au ajuns să fie folosite cu succes şi în dieta românilor. Găsește-ți motivația!