Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Slabeste dupa sarbatori

Te incomodează kilogramele în plus? Iată un program complet de nutriţie şi sport ca să scapi rapid de ele şi să ai un corp tonifiat!

1. Găteşte acasă şi pune-ţi mâncare la serviciu. Un truc util este acela de a găti mai multe feluri de mâncare în weekend, astfel încât să ai un meniu variat toată săptămâna.

2. Limitează consumul de zahăr rafinat şi dulciuri din comerţ.

3. Optează pentru orice preparat din făină integrală, în defavoarea celor cu făină albă.

4. Cumpără şi ţine în casă doar alimente sănătoase.

Exerciţii care îţi tonifiază corpul

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

"Eşti ceea ce mănânci" este o sintagmă des utilizată de medicii nutriţionişti şi nu greşesc deloc.  Citește mai mult...

***

Oul este un aliment cu un raport scazut de calorii recomandat si de medicii nutritionisti. Găsește-ți motivația!

Din cauza căldurii, vara am fi în stare să mâncăm numai salată cu roșii și cu brânză, deci nu va fi foarte dificil să renunțăm la roșii și la brânză, dacă vrem să slăbim, și să mâncăm numai salată verde.

Faza 1 
 
Este o perioadă de acomodare care durează 2 zile. În această fază trebuie să consumi la micul dejun jumătate de salată verde preparată cu sare, zeamă de lămâie, mărar și pătrunjel. Însă înainte de a lua masa, trebuie să bei un pahar mare de apă, imediat cum te trezești. Dimineața nu ai voie să mănânci nimic altceva în afară de această salată, ci doar să bei o cafea neagră fără zahăr. În restul zilei poți să mănânci ce vrei, dar să ții cont să fie mâncare sănătoasă. 
 
Faza 2 
 
Faza 2 durează tot 2 zile și presupune să înlocuiești atât micul dejun, cât și cina cu salata de mai sus. La mesele despre care îți spunem nu ai voie să mănânci nimic altceva. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Din cauza caldurii, vara am fi in stare sa mancam numai salata cu rosii si cu branza, deci nu va fi foarte dificil sa renuntam la rosii si la branza, daca vrem sa slabim, si sa mancam numai salata verde.  Citește mai mult...

Pentru omul modern este greu sa se apuce de sport si mult mai greu sa-si mentina acest obicei sanatos si sa-l practice in mod constant. Găsește-ți motivația!

Dacă vei consuma zilnic între 1200-1500 de calorii vei reuşi să dai jos câteva kilograme pe lună.

Mulţi specialişti în nutriţie sunt de acord că cea mai sănătoasă metoda de slăbire este o dietă hipocalorică, mai săracă în zaharuri şi grăsimi decât în mod obişnuit. Dacă vei consuma zilnic între 1200-1500 de calorii vei reuşi să dai jos câteva kilograme pe lună. Un regim de slăbire hipocaloric este cel în care reduci numărul de calorii. Dacă la început vei calcula aceste calorii, cu timpul le vei învăţa pe de rost.

Dieta cu 1.500 de calorii este un regim de slăbire foarte echilibrat şi indicat celor care doresc să slăbeasca încet, dar sigur, si care mănâncă în mod normal cel puţin 2.000 de calorii în fiecare zi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta aceasta e una care iti permite sa dai jos rapid surplusul de kilograme si sa nu le pui la loc dupa ce o inchei. Citește mai mult...

Datorită piceatanolului pe care îl conţine, vinul roşu este bun şi pentru curele de slăbire. Găsește-ți motivația!