Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Slabire pentru concediu

Glamour prezinta un program de antrenament general pentru zonele care se cer tonifiate atunci cand iti faci aparitia la plaja.

Este important ca intervalurile si repetitiile (trei serii pentru brate si piept, patru serii pentru abdomen si fese) sa fie respectate, pentru ca acestea sa actioneze asupra tuturor grupelor de muschi implicate. Pentru doua din aceste exercitii ai nevoie de o minge pentru gimnastica.

1. Flexiune de trunchi cu rotatie pe o minge in echilibru - Zonele implicate: zona abdominala, muschii abdominali oblici externi si interni, coapse. Cum se face acest exercitiu: stai pe spate sprijinindu-te pe minge, cu mainile in spatele urechilor. De aici, ridica un picior de la sol, lasand genunchiul fix in timpul exercitiului, si flexeaza trunchiul, scotand partea superioara a spatelui in afara mingii si mentinand partea joasa mereu in sprijin de fiecare data cand incerci sa ridici umarul usor catre genunchi, in partea opusa soldului.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ziare.com. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Astazi ai parte de trei serii de exerciţii pentru braţe, piept şi umeri, cu accent pe muşchii biceps şi triceps.  Citește mai mult...

***

Karl Lagerfeld afirma ca moda este cea mai sanatoasa motivatie pentru a slabi. Găsește-ți motivația!

Dieta cu fasole

Dieta cu fasole


Publicat în Dietetik.ro

Dieta cu fasole este o dieta care intra in categoria dietelor rapide, dar si intra in categoria, mai mare, a dietelor cu proteine.

Dieta cu fasole este una pe care o pot folosi si cei acre respecta un regim vegetarian, in cazurile exceptionale in care acestia ar avea nevoie de un regim alimentar care sa duca la scaderea in greutate.

Din punct de vedere al cantitatii de proteine pe care o contine, fasolea este comparabila cu carnea. Dar comparativ cu aceasta, fasolea contine si o importanta cantitate de fibre, astfel ca minunatele boabe contribuie cu maxima eficienta la eliminarea grasimilor. Dietele traditionale nu aduc un aport insuficient de fibre, in medie doar 15 de grame pe zi, in conditiile in care, cantitatea ideala de fibre intr-o zi trebuie sa ajunga la 21 - 25 de grame pentru femei si 30 - 38 de grame pentru barbati.

In 100 de grame de fasole se gaseste jumatate din necesarul de fibre pentru o zi, fapt care este suficient pentru a recomanda fasolea in diete.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Calitatea nu este totul, trebuie, in egala masura respectate si cantitatile corecte. Citește mai mult...

Fa o schimbare, renunta la carne pentru o zi si poti face diferenta: esti mai sanatos si tu, si mediul inconjurator.  Găsește-ți motivația!

O forma de invidiat de Sarbatori

O forma de invidiat de Sarbatori


Publicat în www.feminis.ro

Nici macar pe ultima suta de metri nu mai esti, ci pe ultimii 50!

Nu stii exact cand ai ajuns aici, dar important este ca timpul a trecut si ca tu inca nu ai bifat pe lista ta " sarcina" silueta . Te-ai trezit astfel cu 4 zile inainte de Craciun si cu un soc total ca nu ti-ai terminat treburile. Noi iti oferim un program rapid de 3 zile pentru ca sarbatorile sa te prinda cu un tonus si o forma fizica stralucitoare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Este de preferat sa beti 4 pahare de apa pe zi, sau bauturi fara calorii.  Citește mai mult...

Carbohidratii ofera un nivel ridicat de energie si trebuie sa fie consumati la micul dejun. Găsește-ți motivația!