Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Slabire la 30 de ani

Slăbeşti diferit atunci când ai 30, 40 sau 50 de ani. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, scapi mai greu de kilograme, din cauza schimbărilor hormonale, obiceiurilor alimentare - şi, de multe ori, şi din cauza comodităţii. Sfaturile noastre te ajută să găseşti soluţii adaptate fiecărei situaţii.

La 30 de ani

Ştii bine care-s principiile care stau la baza unei alimentaţii echilibrate, prietenoasă cu silueta, dar întâmpini uneori greutăţi să le transpui în practică. Este totuşi posibil să împaci limitările impuse de o viaţă activă cu dieta potrivită.

Iată ce trebuie să faci:

Planifică din timp ce vei mânca la micul dejun, la prânz şi la cină. Nu elimina din dietă feculenţii –cerealele, orezul, secara, fasolea lintea, cartofii, pâinea, pastele făinoase.

Nu exclude nici grăsimile, acestea fiind sursă de acizi graşi nesaturaţi şi vitamine A şi D  Dormi bine, fă mişcare ori de câte ori ai ocazia Menţine-te tot timpul în limita a 1500 de calorii pe zi. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Adevarul. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Cresterea in greutate este inevitabila dupa 40 de ani. Acesta este un mit, o scuza. Citește mai mult...

***

Fa o schimbare, renunta la carne pentru o zi si poti face diferenta: esti mai sanatos si tu, si mediul inconjurator.  Găsește-ți motivația!

Despre ridichi

Despre ridichi


Publicat în Dietetik.ro

Ridichile sunt o excelenta sursa de vitamina C, de minerale, iar in 100 de grame de ridichi sunt doar 20 de calorii.

Ridichile, mancate ca atare, dar si frunzele lor, combinate in salate, sunt un aliat de nadejde in curele de detoxifiere si in dietele care urmaresc scaderea in greutate.In concluzie rontaiti ridichi, puteti rontai fara niciun fel de limite, toata primavara.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ridichile sunt nu numai un aliment gustos, ci si o sursa excelenta de fibre alimentare si minerale. Citește mai mult...

Cate fructe putem consuma atunci cand dorim sa scadem in greutate? Găsește-ți motivația!

Organismul poate suferi transformari bruste si radicale ale metabolismului, deci fa-ti analizele inainte de a te apuca de dieta daneza.

Dieta daneza este una destul de dura. Pentru ca dureaza 13 zile si garanteaza pierderea unui numar considerabil de kiligrame - de la sapte, la douazeci - este lesne de dedus faptul ca, un acord al unui medic nutritionist, in prealabil, este recomandat. Dar sa intelegem mai multe dintre riscurile la care ne supunem urmand dieta daneaza, trasand totodata si cateva reguli esentiale pentru mentinerea unei stari de sanatate adecvate:

Organismul poate suferi transformari bruste si radicale ale metabolismului, deci fa-ti analizele inainte de a te apuca de dieta daneza. Dieta daneza nu se repeta in acelasi an. Fiind o dieta dura, ai grija la excesele pe care le faci dupa terminarea ei, pentru a nu experimenta efectul yo-yo, adica revenirea la greutatea initiala intr-un timp record. Si asta pentru ca dieta de tip danez se tine o singura data pe an.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta daneza este un regim restrictiv care poate fi reluat la fiecare sase luni fara a da peste cap metabolismul. Citește mai mult...

Grup de suport – grup format din oameni care se confruntă cu aceleaşi probleme, nevoi, speranţe şi care împreună încearcă să găsească soluţiile. Găsește-ți motivația!