Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Slabire la 30 de ani

Slăbeşti diferit atunci când ai 30, 40 sau 50 de ani. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, scapi mai greu de kilograme, din cauza schimbărilor hormonale, obiceiurilor alimentare - şi, de multe ori, şi din cauza comodităţii. Sfaturile noastre te ajută să găseşti soluţii adaptate fiecărei situaţii.

La 30 de ani

Ştii bine care-s principiile care stau la baza unei alimentaţii echilibrate, prietenoasă cu silueta, dar întâmpini uneori greutăţi să le transpui în practică. Este totuşi posibil să împaci limitările impuse de o viaţă activă cu dieta potrivită.

Iată ce trebuie să faci:

Planifică din timp ce vei mânca la micul dejun, la prânz şi la cină. Nu elimina din dietă feculenţii –cerealele, orezul, secara, fasolea lintea, cartofii, pâinea, pastele făinoase.

Nu exclude nici grăsimile, acestea fiind sursă de acizi graşi nesaturaţi şi vitamine A şi D  Dormi bine, fă mişcare ori de câte ori ai ocazia Menţine-te tot timpul în limita a 1500 de calorii pe zi. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Adevarul. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Cresterea in greutate este inevitabila dupa 40 de ani. Acesta este un mit, o scuza. Citește mai mult...

***

Renuntati la fast-food, la dulciuri si includeti in dieta cat mai multe legume si fructe. Găsește-ți motivația!

Mark Haub a mancat alimente "interzise" timp de 10 saptamani si a slabit 14 kg.

Un american a slabit aproape 14 kilograme desi a mancat dulciuri si fast-food. Barbatul este nutritionist si si-a propus sa rescrie regulile dietelor. El sustine ca ciocolata, chipsurile sau prajiturile nu trebuie sa va lipseasca din alimentatie daca va apucati de slabit. El spune ca secretul este sa aveti grija la numarul de calorii si sa consumati si legume, lactate sau vitamine.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dr. Bilic nu neaga ca se poate slabi consumand numai dulciuri.  Citește mai mult...

Medicul specialist în nutriţie Mihaela Bilic, cea care a ajutat o mulţime de vedete să slăbească ne sfătuieşte să cumpărăm alimente în cunoştinţă de cauză. Găsește-ți motivația!

Dacă vrei să dai jos repede kilogramele în plus de la burtă, începe un program sustinut, alcătuit dintr-o alimentatie sănătoasă, sport si atitudine pozitivă.

Dacă vrei să dai jos repede kilogramele în plus de la burtă, începe un program sustinut, alcătuit dintr-o alimentatie sănătoasă, sport si atitudine pozitivă. In felul ăsta categoric te vei simti bine de sărbători. Ce trebuie să faci?

Fără prăjeli! - Chiar dacă la serviciu eşti mereu pe fugă si ti-e mult mai comod să cumperi o porţie de cartofi prăjiţi, ar fi mult mai indicat dacă ai renunţa la acest obicei. Mănâncă la cantina firmei sau comandă on-line ceva fără prăjeli. Dacă nu ai bani pentru asta, trezeşte-te mai devreme cu câteva minute şi pune-ţi la pachet! Si încearcă să mănânci mai puţin sărat. Încă ceva: renunţă la “ronţăielile” dintre mese şi după ora 18 fereşte-te de crudităţi (acestea fermentează mai greu, iar consecinţa este balonarea). De altfel, este indicat să nu mănânci nimic cu patru ore înainte de culcare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cum să scăpăm de aripioare şi şunculiţe inestetice, pentru o siluetă mai suplă de sărbători.  Citește mai mult...

Vorbeste cu partenerul de viata sau cu prietenele. 70% din reusita unui regim depinde de motivatie. Găsește-ți motivația!