Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Calorii

Citricele sunt fructe delicioase și sănătoase, datorită conținutului bogat în vitamine, în minerale, electroliți, fibre și carbohidrați.

 O portocală de mărime medie poate cântări 250-300 gr. Pentru a afla câte calorii are o portocală, trebuie să știi că 100 gr de portocale conțin 47 kcal, așadar o portocală medie va avea până în 150 kcal.  
  
 Mandarinele, ceva mai dulci decât portocalele, au 53 kcal/100 gr și o mulțime de beneficii: țin răceală la distanță, combat constipația grație concentrației ridicate de fibre, îmbunătățesc vederea, favorizează sănătatea inimii, ameliorează simptomele astmului și bronșitei, combat radicalii liberi și detoxifiază organismul.  
  
 100 gr clementine conținând doar 38 kcal. Iată încă o veste bună: aceste calorii sunt negative. În cazul alimentelor care conțin acest tip de calorii, organismul consumă multă energie pentru a le metaboliza. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în DivaHair.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Citricele precum lamaia, portocala, grepfrutul sunt excelente surse de antioxidanti, bioflavonoide si vitamina C.  Citește mai mult...

***

Nu e nevoie de un expert, e suficient un pic de efort de vointa. Găsește-ți motivația!

Uneori varsta de 40 si ceva de ani poate eclipsa cu usurinta varsta de 20 de ani.

Poporul a decis! Varsta de 20 de ani sta tantosa in fruntea unui top de siluete senzationale, cea de 30 + mai are sanse de "resuscitare" si readucere prin fruntea clasamentului, pe cand pe cea de 40+ e undeva in stadiu avansat de "metastaza", nemaiavand sanse de supravietuire.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Învăţaţi copiii să facă sport de la vârste fragede. Mişcarea îi va ajuta să se dezvolte armonios, să aibă oase sănătoase şi să îşi dezvolte echilibrul. La bătrâneţe, sportul te fereşte de boli şi alungă durerile încheieturilor.  Citește mai mult...

Ca să nu te complici cu tot felul de diete, Dr. Oz îţi recomandă să ţii cont de câteva sfaturi practice pentru a avea o alimentaţie sănătoasă. Găsește-ți motivația!

Dieta cu hrană vie presupune consumarea unor alimente în starea lor naturală, fără să le găteşti.

Dieta cu hrană vie presupune consumarea unor alimente în starea lor naturală, fără să le găteşti. Dacă te ţii de ea, poţi scăpa de 3 kg în 2 săptămâni.

Alimentele incluse în această dietă îti elimină toxinele din organism, vindecă părţile bolnave şi te apără de alte boli. După două săptămâni, poţi introduce treptat carne pregătită pe grătar sau supe de legume. Există două reguli după care trebuie să te ghidezi în această dietă.

Consumă cât mai multe legume, fructe proaspete şi uscate, cereale integrale, seminţe şi lactate crude, în starea lor naturală, adică neprelucrate termic.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Manca alimente in starea lor naturala, fara sa le gatesti. Daca faci asta, poti scapa de 3 kg in 2 saptamani. Citește mai mult...

Mihaela Bilic, Gheorghe Mencinicopschi, Serban Damian, Lygia Alexandrescu si Ovidiu Bojor va spun ce mananca.  Găsește-ți motivația!