Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Calorii

Caloriile goale, pericolul din pahar

Publicat în Romania Libera
Caloriile goale, pericolul din pahar

Dacă încercaţi să slăbiţi şi nu reuşiţi, tăiaţi alcoolul de pe listă, avertizează specialiştii de la World Cancer Fund.

Dacă încercaţi să slăbiţi şi nu reuşiţi, tăiaţi alcoolul de pe listă, avertizează specialiştii de la World Cancer Fund. Spre deosebire de alimente, care au şi valoare nutriţională, alcoolul are calorii goale, care nu fac decât să sporească numărul kilogramelor afişate de cântar.

Un pahar mare cu vin are 178 calorii, întocmai cât doi biscuiţi digestivi cu ciocolată. Poate vă vine greu să credeţi, dar alcoolul îngraşă, iar cercetătorii avertizează asupra pericolului pe care îl reprezintă caloriile goale, de care oamenii nu sunt conştienţi, care se găsesc în alcool, potrivit BBC News. „Cantitatea de alcool influenţează greutatea şi procesul de slăbire al organismului", explică Mendoza, care atrage atenţia că, atunci când urmează o dietă, oamenii trebuie să ia în calcul şi caloriile pe care le conţine alcoolul.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Romania Libera. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Dacă ţii la siluetă trebuie să fii foarte atentă la cantitatea de alcool pe care o consumi, acesta este pe locul 2, după grăsimi, ca număr de calorii. Citește mai mult...

***

Dacă am face nişte mici schimbări în stilul de alimentaţie, kilogramele nepoftite ar pleca de bunăvoie fără să ne chinuim prea mult.  Găsește-ți motivația!

Venirea pe lume a unui copil a fost un moment foarte fericit în viaţa Gabrielei Firea, dar a însemnat şi câteva kilograme în plus pentru aceasta, pe care le-a anulat în timp scurt datorită unui regim alimentar propriu.

"Dimineaţa, după ce luam aghiasma, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie. La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Dacă nu îmi era suficient mai mâncam seminţe crude: de dovleac, de in. Masa de prânz era compusă dintr-o supă-cremă de legume şi un grătar de curcan sau peşte cu salată. La masa de seară, obligatoriu înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare cu roşii sau salată trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam cu apă", a mai spus Gabi Firea.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O legătură strânsă între mamă și copil se formează în timp și este nevoie de mult tact. Iată câteva sugestii care te vor ajuta în acest sens. Citește mai mult...

De noua ori pe saptamana ne laudam ca mancam portii mai mici, facem sport si tinem diete Găsește-ți motivația!

Indiferent de soiul lor, ardeii iuti ajuta la cresterea ritmului metabolismului si a circulatiei, reducand si poftele alimentare.

Cereale integrale: ovaz si orez brun - Acestea abunda in nutrienti si carbohidrati care iti accelereaza metabolismul si iti stabilizeaza nivelul insulinei. Astfel va fi mai greu pentru corp sa stocheze grasimea, "preferand" sa o transforme in energie.

Broccoli - Bogat in calciu, broccoli contine si vitaminele C, K si A. O portie iti ofera fibre si multe varietati de antioxidanti, leguma fiind buna si in curele de detoxifiere. In concluzie, are mai multi factori care duc la accelerarea metabolismului.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Carnea de curcan este recomandata celor care tin regim, deoarece ajuta la accelerarea metabolismului. Citește mai mult...

Ştii toate beneficiile sportului pe de rost, dar nu reuşeşti să te motivezi să faci mişcare?  Găsește-ți motivația!