Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Calorii

Iti spunem ce alimente nu sunt indicate pentru a te bucura de un mic dejun sanatos.

Cereale dulci - Da, este adevarat ca multe persoane consuma cereale cu lapte la micul dejun, insa trebuie sa fii atent la ce fel de cereale mananci. Cand spunem asta, ne referim la cele dulci, cu ciocolata sau diferite arome, pline de zahar si cu un continut scazut de fibre.

Bauturi racoritoare - Daca ai impresia ca un pahar cu suc acidulat la prima ora a diminetii sau in timpul mesei iti va da energie, nu este deloc adevarat. Nici macar cele care isi prezinta produsul cu "zero calorii". Acestea cotin indulcitori artificiali care, de cele mai multe ori, sunt mai periculosi decat zaharul. Prepara-ti un suc natural de fructe proaspete si vei simti diferenta.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Slabitul nu se limiteaza la ce punem sau la ce nu punem in farfurie. El trebuie sa fie asociat unui stil de viata si respectarii unor reguli. Citește mai mult...

***

Iată ce mici obiceiuri e bine să eviți dacă vrei să rămâi mereu pozitivă! Găsește-ți motivația!

In anul 2013 ajungem să dăm crezare unor idei vechi despre alimentaţie şi diete, rămase moştenire de la generaţiile anterioare.

Ouăle nu sunt bune pentru inimă -  Specialiştii americani susţin că persoanele sănătoase pot consuma un ou pe zi fără nici un risc. Penny Kris-Etherton, profesor în cadrul Penn State University, susţine că dacă ne raportăm la cantitatea totală de grăsimi, şi deci colesterol, pe care o consumăm zilnic, cea provenind de la un singur ou nu înseamnă mai nimic.

În plus, atunci când cantitatea de colesterol consumată depăşeşte cu puţin nevoile organismului, acesta pur şi simplu nu mai produce el însuşi colesterol pentru a compensa. Prin comparaţie, grăsimile trans şi cele saturate sunt cu mult mai periculoase pentru sănătate, iar un ou de dimensiuni mari conţine 2 grame de grăsimi saturate (10 procente din doza zilnică permisă) şi 0 grăsimi trans.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ce contine un ou? Conform whfoods, un ou de gaina are circa 50 de grame si contine 70-80 de calorii.  Citește mai mult...

Inlocuieste sucul carbogazos cu apa plata sau ceaiurile din plante medicinale neindulcite. Găsește-ți motivația!

Dacă vei consuma zilnic între 1200-1500 de calorii vei reuşi să dai jos câteva kilograme pe lună.

Mulţi specialişti în nutriţie sunt de acord că cea mai sănătoasă metoda de slăbire este o dietă hipocalorică, mai săracă în zaharuri şi grăsimi decât în mod obişnuit. Dacă vei consuma zilnic între 1200-1500 de calorii vei reuşi să dai jos câteva kilograme pe lună. Un regim de slăbire hipocaloric este cel în care reduci numărul de calorii. Dacă la început vei calcula aceste calorii, cu timpul le vei învăţa pe de rost.

Dieta cu 1.500 de calorii este un regim de slăbire foarte echilibrat şi indicat celor care doresc să slăbeasca încet, dar sigur, si care mănâncă în mod normal cel puţin 2.000 de calorii în fiecare zi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta aceasta e una care iti permite sa dai jos rapid surplusul de kilograme si sa nu le pui la loc dupa ce o inchei. Citește mai mult...

Daca esti supraponderala pe masura ce slabesti, reduci si presiunea pe care o pui pe incheieturi. Găsește-ți motivația!