Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Slăbire » Slabeste dupa sarbatori

Știai că organismul tău intra într-o perioadă de hibernare iarna, adică o perioadă în care adună cu migală depozite adipoase pentru mai târziu? Aceasta nu ar fi o problemă atât de mare, dacă metabolismul ar funcționa la un nivel optim.

Din fericire, ai la dispoziție o mulțime de soluții prin care să slăbești iarna, pentru a arăta perfect la primăvară.

1. Fii cât mai activă

Înfofolește-te bine și fă mișcare chiar și iarna. Sportul și ușoara senzație de frig te ajută să slăbești mai repede iarna. Dacă în primul caz este clar de ce, în cel de-al doilea lucrurile au necesitat studii științifice îndelungate. Aproape jumătate din aportul caloric zilnic este ars de organism pentru menținerea unei temperaturi corporale optime, de 37 de grade Celsius. Cu cât temperatura corpului este mai redusă, cu atât organismul va fi obligat să ardă mai multe calorii pentru a o reechilibra. Prin urmare, nu mai fugi de frigul iernii. Profita de prezența lui pentru a slăbi!

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Vremea s-a răcit, iar în această perioadă mulţi dintre noi încep să pună kilograme în plus. Citește mai mult...

***

Tu la regim. Ghid de functionare pentru o talie de invidiat - Dr. Michael F. Roizen, Mehmet C. Oz. Găsește-ți motivația!

Sărbătorile fac casă bună cu silueta perfectă!

Sărbătorile fac casă bună cu silueta perfectă!


Publicat în Ce se intampla doctore?

Pentru dieta zilnică, ar trebui să vă orientaţi către proteinele sărace în calorii.

Iată 4 paşi care vă pot ajuta ca in 4 săptămâni să scăpati de un exces considerabil de grăsime şi să fiti perfect in formă pentru serile pline de dans şi muzică ale finalului de an!

Regimul alimentar - Pentru dieta zilnică, ar trebui să vă orientaţi către proteinele sărace în calorii, precum produsele din carne de peşte sau pasăre (găină, curcan, raţă). Cantitativ, acestea trebuie să depăşească jumătate de farfurie, iar pentru aportul de vitamine, fibre, oligoelemente şi minerale, putem alege câteva legume, în raport de 30-35% din farfurie. Dimineaţa, puteti consuma o zi un ou, a doua zi, branzeturi degresate, a treia zi, suncă de pasăre sau feliuţe fără grăsime de muşchi de porc făcut in casă. Pentru a asigura un bun tranzit, micul dejun trebuie completat de o portie de carbohidrati din cereale integrale, de tipul tăratelor de ovăz, extrem de bogate in fibre.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nu trebuie să vă înfometaţi, pentru că există câteva alimente care topesc la propriu grăsimile. Citește mai mult...

Daca te regasesti in situatiile de mai jos, ia urgent masuri pentru ca s-ar putea ca in curand sa nu mai incapi in haine!  Găsește-ți motivația!

Dacă Moşul ţi-a adus câteva kilograme în plus, poţi să scapi de ele în numai şase zile cu această dietă expres.

Dacă ai rămas cu câteva kilograme în plus după sărbători, nu trebuie să intri în panică. Urmează această dietă simplă, echilibrată şi detoxifiantă care te va ajuta să revii rapid la greutatea ta ideală.

Primele trei zile de dietă (faza I)

Regulă generală: Evită pâinea şi pastele făinoase. Glucidele trebuie asimilate în cantităţi mici din legume, fructe şi lactate. Nu este nevoie să renunţi chiar la toate micile tale plăceri. Ai voie la un pătrăţel de ciocolată sau la un pahar de vin de calitate, din când în când.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta Dash garanteaza un abdomen plat in numai 2 saptamani. Citește mai mult...

Aceasta este prima lectie si poate cea mai importanta: slabeste pentru tine, nu pentru ceilalti.  Găsește-ți motivația!