Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Schimbare și motivație » Motivatie

Interviu cu Mihaela Stroe, expert în inteligenţa nonverbală şi în analiză comportamentală

Mihaela Stroe, doctor în sociologie şi expert în inteligenţa nonverbală şi în analiză comportamentală, a vorbit despre cum să „Fii pe primul loc în viaţa ta“, prin tehnici de întărire a încrederii în sine şi atingerea potenţialului maxim.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Adevarul.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Adevarul.ro

~
~

Îți mai recomandăm:

Locuitorii din Constanta, Mangalia si Medgidia pot testa calitatea apei potabile. Citește mai mult...

***

Sportul reduce retentia de apa, ochii umflati si balonarea. Găsește-ți motivația!

Nutritionist, expert in alimentatie

Nutritionist, expert in alimentatie


Publicat în Romania Libera

Nutritionistul nu trebuie sa detina cunostinte doar din nutritie, ci si din medicina, chimie, psihologie sau biologie.

„Nutritionistul este specialistul care consilieaza pacientii in privinta alimentatiei sanatoase sau alimentatiei adaptate pentru diverse situatii - afectiuni medicale, stari fiziologice sau activitati sportive. De asemenea, el trebuie sa fie vectorul raspandirii informatiilor corecte despre alimentatie in presa", sustine Serban Damian, nutritionist sportiv acreditat CIO din cadrul Centrului de Nutritie Superfit.

„Nutritionistul trebuie sa aiba o buna capacitate de comunicare, atat cu pacientii, cat si cu mass media. Un regim alimentar, oricat de bun si bine alcatuit ar fi, nu va fi pus in aplicare de catre pacient daca acesta nu are incredere in specialist care se construieste printr-o buna comunicare", precizeaza Damian.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dr. Serban Damian recomanda ca cei care lucreaza noaptea sa incerce sa aiba mese regulate.  Citește mai mult...

Noua metoda consta in constientizarea cantitatii de mancare pe care o consumi si inregistrarea ei intr-un jurnal.  Găsește-ți motivația!

Nu ai idee ce să mănânci la micul dejun sau nu ai niciodată timp suficient ca să găteşti? Invaţă de la Dr. Oz cele mai bune secrete de slăbit!

Nu ai idee ce să mănânci la micul dejun? Dr. Oz îţi recomandă să optezi în fiecare dimineaţă pentru aceleaşi ingrediente pentru a evita această problemă. Astfel nu-ţi vei mai bate capul ca să faci alegerile cele mai potrivite pentru micul dejun, dar asta nu înseamnă că vei mânca în fiecare dimineaţă un mic dejun copios cu ouă, cârnaţi, şuncă, brânză. Alege ceva simplu cum ar fi iaurtul grecesc cu afine, un mic dejun echilibrat care conţine proteine, dar şi vitamine şi minerale.

Nu ai niciodată suficient timp ca să găteşti? Dr. Oz a găsit o soluţie simplă în familia lui pentru a evita această problemă. Astfel că, duminică seara toată familia Oz este în bucătărie pregătind mâncăruri pentru întreaga săptămână. Soluţia pe care o propune Dr. Oz este aceea de a pregăti mai multe feluri de tocaniţe şi ciorbe într-o cantitate mai mare pentru a ajunge şi pentru următoarele zile. O parte din aceste mâncăruri le pun în caserole de sticlă pe care le păstrează în congelator, pregătite pentru serile în care nu au timp să gătească nimic.

Urmareste-l pe Dr. Oz online, Facebook, Twitter, YouTube si Wikipedia.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Conservele simple şi cu cât mai puţină sare te vor scoate din impas de fiecare dată când ajungi târziu acasă şi nu ai timp să găteşti ceva sofisticat. Citește mai mult...

Seara consuma o jumatate de cana cu iaurt grecesc amestecat cu o jumatate de banana si cateva afine. Găsește-ți motivația!