Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Schimbare și motivație » Dr. Mehmet Oz

Slabeste mancand!

Publicat în Ce se intampla doctore?
Slabeste mancand!

Există cel puţin 10 super-alimente care îţi pot revigora metabolismul, îţi pot subţia talia şi care te pot ajuta să arăţi şi să te simţi bine în pielea ta.

Alimente magice care te slăbesc: Boabe de fasole - Îti vor întretine permanent starea de satietate, fiind bogate în amidon rezistent ceea ce înseamnă că jumătate din caloriile consumate nu pot fi absorbite. Boabele de fasole reduc, de asemenea, nivelul zahărului din sânge şi stimulează arderea rapidă a grăsimilor.

Cu cât vei mânca mai multă fasole, cu atât mai mult corpul tău va stimula dezvoltarea bacteriilor de care ai nevoie pentru digestie.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ce se intampla doctore? Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Pentru ca se umfla in intestine, fibrele creeaza repede senzatia de satietate.  Citește mai mult...

***

Maria Anderson s-a alaturat unui club care a ajutat-o sa isi controleze alimentatia. Găsește-ți motivația!

Învață iubirea de sine

Învață iubirea de sine


Publicat în Psychologies.ro

Iubirea de sine are legătură cu acceptarea propriei persoane!

Spune "sunt minunat, respir, iar organismul meu funcționează bine"€œ. E important să ne apreciem pentru toate lucrurile pe care le luăm ca date în fiecare zi!

Apoi, este esențial să nu ne identificăm cu lucrurile negative pe care le credem despre noi: nu "sunt prost"€œ, ci "nu știu încă anumite lucruri"€œ, nu "mie nu-mi iese nimic niciodată€"œ, ci "e nevoie să-mi dezvolt niște abilități organizatorice€œ".

Rezultatele cele mai frumoase le obținem atunci când punem toate cărțile pe masă și ne confruntăm cu fricile noastre.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Înainte de a interveni efectele educaţiei, copiii au acea inteligenţă emoţională nativă, şi percep foarte uşor, la nivel inconştient, dacă este sau nu loc de manipulare. Citește mai mult...

Există cel puţin 10 super-alimente care îţi pot revigora metabolismul, îţi pot subţia talia şi care te pot ajuta să arăţi şi să te simţi bine în pielea ta. Găsește-ți motivația!

Nu-ți trebuie prea mult să apeși butonul de snooze când alarmă te anunță la 7 dimineața că trebuie să pleci la alergat. Pentru zilele în care ai nevoie de o motivație puternică, îți dăm câteva sfaturi.

Amintește-ți că nu ești chiar atât de ocupată pe cât ți se pare. 

Înscrie-te într-o echipă de sport.  Alătură-te unei echipe de baschet, fotbal, volei sau pur și simplu fă parte dintr-un grup de alergat, pentru că ideea de comunitate și sentimentul că ceilalți se bazează pe tine te fac mult mai responsabilă.  

Compensează prin urcatul scărilor. Dacă nu ai făcut deja un obicei de a urcă pe scări, în loc cu liftul, atunci îți propunem o modalitate prin care să te ierți când chiulești de la sală.  

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto freedigitalphotos.net

Îți mai recomandăm:

Antrenamentele de dimineață sunt printre cele mai greu de efectuat, nu datorită nivelului de dificultate, ci datorită voinței necesare pentru a ne renunță la o oră de somn.  Citește mai mult...

Obsesia regimului de slabit ne condamna la o viata concentrata pe kilogramele in plus. Găsește-ți motivația!