Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Schimbare și motivație » Dezvoltare personala

“Anii 30” (30-39 ani) sunt ideali pentru a cimenta obiceiurile care te vor ajuta să atingi împlinirea personală și profesională pentru tot restul vieții.

Începe să te culci și să te trezești la aceeași oră în fiecare zi. Evită o viață cu probleme legate de somn păstrându-ți rutina de mers la culcare și trezire, ori de câte ori poți face asta. 

Începe să faci sport în mod regulat. În partea a două a anilor tăi 30 începi să pierzi masă musculară, așa că este îndeosebi important să faci sport în perioada asta. Dar ține minte să alegi activități fizice care chiar îți plac, deoarece este puțin probabil să perseverezi în activități neatractive. 

Începe să ții un jurnal. Cuvintele tale scrise (te) vor distra și (le vei) îndrăgi în viitor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în andreirosu.org. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

~
~

Îți mai recomandăm:

Există o serie de lucruri pe care e bine să le faci la vârsta de 30 de ani, dacă vrei să te simți grozav la 50.  Citește mai mult...

***

În primul trebuie să-ţi dai seama care este rata metabolismului tău bazată pe vârsta, înălţimea, greutatea şi nivelul de activitate. Găsește-ți motivația!

Iată ce emoții pozitive îți influențează într-o foarte mare măsură starea de sănătate fizică, dar și psihică.

Optimism - Optimismul are efecte pozitive asupra inimii și influențează buna funcționare a acesteia. Un alt studiu demonstrează faptul că atitudinea optimistă are beneficii surprinzătoare și asupra sistemului imunitar și a longevității. 

Bunătate - Studiile au analizat relația dintre binele către propria persoană, obiceiuri sănătoase și reacția în față bolilor. Rezultatele au arătat că relația dintre cele trei variabile este una foarte strânsă, iar fiecare dintre ele este dependentă de cealaltă. 

Entuziasm - Entuziasmul ar putea reduce rata predispoziției la stări de anxietate, depresii și chiar afecțiuni cardiovasculare sau diabet. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Primele trei cauze care ne reduc dramatic anii de viaţă Citește mai mult...

Cine nu îşi doreşte să aibă stomacul plat şi bine tonifiat? Celebrul Dr. Oz are câteva soluţii rapide şi eficiente pe care le recomandă ca să elimini grăsimea de pe burtă şi să ai un abdomen de invidiat. Găsește-ți motivația!

Cum se impaca vointa cu regimul?

Cum se impaca vointa cu regimul?


Publicat în Femei-Moderne.ro

A slabi nu este deloc usor si daca mergem pe premiza “trebuie sa slabesc”, automat facem ca toata munca sa para mai grea si mai urata.

Asociem termenul slabit cu faptul ca suntem grase si realizam intr-un final ca nici noi nu avem o parere buna despre noi. De aici la depresie si abandon nu e decat un pas mic, asa ca nu acesta este scopul.

“Trebuie sa arat bine” sau “trebuie sa arat si mai bine” suna mult mai frumos si face ca totul sa devina o placere, un joculet in care tu esti in centrul atentiei si trebuia sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a te simti bine in pielea ta. Iti vei accepta mult mai usor defectele fizice pe care vrei sa le modelezi, dar te va face si sa scoti in evidenta acele calitati care nu se regasesc in “trebuie sa slabesc”.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pentru a ajunge la greutatea ideala vedetele au apelat la infometare, sport si diete echilibrate. Citește mai mult...

Mineralele joaca un rol esential pentru buna functionare a organismului.  Găsește-ți motivația!