Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Schimbare și motivație » Dezvoltare personala

Plânsul face bine organismului

Publicat în RomaniaRegional.ro
Plânsul face bine organismului

Iată 3 motive pentru care plânsul arată că ai un psihic puternic!

Pentru că îți înfrunți emoțiile - Nu fugi de sentimentele tale, ci le înfrunți și le lași să te copleșească. Dacă trebuie să plângi, știi că organismul tău are nevoie să elimine acea energie în exces sau să se reîncarce după un eveniment stresant. 

Plânsul te ajută să te eliberezi de sentimentele reprimate - Plânsul în mod regulat ajută la stabilizarea sistemului tău nervos și te ajută să elimini toate emoțiile stătute. 

Plânsul te face mai sănătos - Plânsul are multe beneficii, nu doar în ceea ce privește psihicul. Atunci când plângi corpul elimină hormoni de fericire, dar omoară și bacterii și elimină alte toxine dăunătoare din sistem.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în RomaniaRegional.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Ce motive ar avea copiii să plângă? Abia au venit pe lume, iar viața lor nu e chiar complicată, nu? Citește mai mult...

***

Decat sa renunti la paste, orez sau carne, mai bine renunti la dulciuri. Găsește-ți motivația!

Descoperă cele mai frecvente greşeli pe care le poţi face fără să bănuieşti, dar care nu te lasă să slăbeşti!

Celebrul Dr. Oz a prezentat într-o ediţie a emisiunii sale "The Dr. Oz Show", cinci dintre cele mai frecvente greşeli pe care le face orice femeie atunci când ţine cură de slăbire.

Obişnuieşti să mănânci produsele direct din ambalaj - Astfel nu poţi să contorizezi cantitatea pe care o consumi. Obişnuieşte-te să pui pe farfurie orice produs ambalat înainte de a-l consuma. Numai aşa vei putea să controlezi cât mănânci.

Urmareste-l pe Dr. Oz online, Facebook, Twitter, YouTube si Wikipedia.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ti se pare că nu slăbeşti oricât de atentă eşti la alimentaţie? Descoperă cele mai frecvente greşeli pe care le poţi face fără să bănuieşti, dar care nu te lasă să slăbeşti! Citește mai mult...

Dr. Serban Damian: Ar fi bine sa evitam prajelile. Avem la indemana gatirea la abur, la gratar Găsește-ți motivația!

10 alimente ca sa fii iarna in forma

10 alimente ca sa fii iarna in forma


Publicat în Libertatea

Ciupercile proaspete sunt sarace in calorii (10 cal./100 g) si bogate in proteine.

In sezonul rece, organismul nostru isi pierde din energie, din vitamine, iar sistemul imunitar slabeste. Dr. nutritionist Mihaela Bilic iti arata, in cartea “Sanatatea are gust”, care sunt cele mai indicate 10 alimente care trebuie consumate iarna pentru a te mentine in forma.

Carnea de curcan, are un bogat continut de triptofan, un aminoacid esential, care se transforma in serotonina si da o stare de bine la nivel cerebral.

Pestele gras (somon, ton, macrou, sardine) este sursa principala de acizi grasi polinesaturati, care cresc activitatea sistemului imunitar, pe care organismul nu ii poate sintetiza si trebuie adusi prin alimentatie. Tot in peste gasim cantitati mari de vitamina D, calciu, fier, seleniu, zinc, iod, cu rol benefic asupra nivelului energetic si de crestere a capacitatii de adaptare la frig.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Un pumn de seminte de dovelac pe zi asigura necesarul de zinc, nutrient vital pentru buna functionare a memoriei.  Citește mai mult...

Ciupercile proaspete sunt sarace in calorii (10 cal./100 g) si bogate in proteine. Găsește-ți motivația!