Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Schimbare și motivație » Dezvoltare personala

Work-life balance sau echilibrul dintre viață personală și cea profesională ar trebui adaptat pentru fiecare individ în parte, însă există o serie de sfaturi general valabile.

Deconectați-vă - Tehonologia ne ajută pentru că ne face viața și munca mai ușoare, dar îi face pe cei angajați să pară mereu disponibili.

Faceți sport și medidație - Mișcarea este cea mai bună armă împotriva stresului.

Activitățile consumatoare de timp și contactul cu oamenii care vă răpesc din timp - Stabiliți limite clare pentru a vă dedica timp de calitate acelor oameni sau activități pe care le considerați foarte importante. Dacă timpul vă este „mâncat” de persoane de la care nu aveți nimic de învățat, găsiți metode diplomatice de a limita aceste interacțiuni.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Forbes.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Zaharul, in cantitatile in care este consumat astazi in tarile industrializate, este toxina ce sta la baza multor afectiuni. Citește mai mult...

***

Ceea ce a convins-o ca este cazul sa slabeasca a fost faptul ca a ajuns sa poarte marimea 22 la rochii.  Găsește-ți motivația!

Combinatii alimentare in functie de forma corpului

Combinatii alimentare in functie de forma corpului


Publicat în Suntfericita.Manager.ro

Secretul pierderii in greutate poate fi aflat in anumite combinatii alimentare care au in vedere forma corpului tau, spune Dr. Oz.

Secretul pierderii in greutate poate fi aflat in anumite combinatii alimentare care au in vedere forma corpului tau, spune Dr. Oz. De aceea este mai bina sa tii o dieta desteapta, nu una drastica, mai ales daca vrei sa te axezi pe anumite zone cu probleme.

Cele care au exces de grasime pe abdomen au nevoie de alimente care lupta impreuna impotriva cirtizolului, hormonul stresului ce incetineste metabolismul si creste inflamatia in corp. Cele care vor sa scape de un fund prea apetisant trebuie sa se orienteze spre o dieta saraca in garsimi si bogata in calciu. Si, daca ai grasime distribuita uniform, cea mai mare provocare este sa pui la lucru instrumentele organismului care ard in mod natural grasimea.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dr. Oz explica faptul ca forma corpului este strans legata de metabolismul si inclinatiile noastre alimentare, de aceea atunci cand dorim sa slabim ar trebui sa tinem cont si de acest aspect. Citește mai mult...

Creierul este cel care ne convinge să stricăm dieta, să dăm iama în prăjituri când suntem stresaţi si să sărim peste mese. Găsește-ți motivația!

Ceea ce a convins-o ca este cazul sa slabeasca a fost faptul ca a ajuns sa poarte marimea 22 la rochii.

O femeie din Marea Britanie a cheltuit peste 17.000 de euro pe haine cu cateva masuri mai mici, pentru a se ambitiona sa slabeasca. Multe femei investesc intr-o garderoba noua dupa ce slabesc. Heather Hall a ales insa solutia inversa: a scapat de 38 de kilograme dupa ce si-a cumparat peste 100 de rochii prea mici.

Heather Hall (51 de ani) a inceput sa frecventeze un curs de slabit in ianuarie anul trecut. Dupa cateva sedinte, si-a cumparat o rochie de piele, marimea 14, desi ea purta 22, si a atarnat-o de usa sifonierului pentru a o ambitiona sa se tina de diete.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Maria Anderson s-a alaturat unui club care a ajutat-o sa isi controleze alimentatia. Citește mai mult...

Exista anumite alimente care au in compozitia lor substante care ar putea sa influenteze metabolismul si sa ne ajute sa slabim. Găsește-ți motivația!