Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Schimbare și motivație » Dr. Mehmet Oz

Nu trebuie să renunţi de tot la pâine, ci doar să o alegi pe cea din făină integrală şi să nu o consumi în cantităţi exagerate.

Iată câteva dintre aceste alimente pe care Dr. Oz îţi recomandă să le înlocuieşti pentru a beneficia de o sănătate şi o siluetă de invidiat:

1. Pâinea din făină albă rafinată

Pâinea făcută din făină albă rafinată este una dintre cele mai proaste alegeri pe care le poţi face pentru sănătatea ta. Făina rafinată şi albită din comerţ este lipsită de fibre, prin urmare rămâne doar un praf alb fără nutrienţi, dar care în contact cu un lichid se transformă într-o pastă gelatinoasă care se lipeşte de intestine. 

Soluţia: înlocuieşte pâinea albă cu cea făcută din făină integrală de grâu, secară, orz, ovăz. Acest tip de făină este obţinută prin măcinarea bobului întreg de cereală, astfel că produsul final conţine fibre esenţiale pentru digestie, dar şi o multitudine de substanţe hrănitoare. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Dr. Bilic: Painea alba are un indice glicemic ridicat si este realizata din faina rafinata, de aceea trebuie evitata. Citește mai mult...

***

Conform unor psihologi, femeile mananca mai putin daca sunt barbati in apropiere. Găsește-ți motivația!

Persoanele care incep o dieta duminica sau luni reusesc sa slabeasca.

Curele de slabire incepute intr-o zi de marti sunt destinate esecului. Aceasta este concluzia unui studiu recent, realizat de un site de profil.

Expertii de la Tesco Diets au chestionat un grup de 2.000 de persoane, au apelat la diete in ultimul an, informeaza Daily Mail. In urma rezultatelor, s-a observat ca subiectii care au inceput o dieta duminica sau luni au reusit sa slabeasca mai mult decat voluntarii care au inceput un regim in celelalte zile ale saptamanii.

"Din punct de vedere psihic, curele au mai mult succes daca sunt incepute dupa o perioada de relaxare, deoarece persoanele care tin dieta sunt mult mai motivate daca incep regimul la inceputul saptamanii", a declarat un reprezentant al site-ului.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ambitia, vointa, perseverenta, increderea si optimismul sunt cele mai importante secrete ale reusitei. Citește mai mult...

Am stat de vorbă cu psihoterapeuta Carmen Moldoveanu și am primit un ghid pentru a NU fi perfectă! Găsește-ți motivația!

Oshawa m-a scapat de 6 kilograme

Oshawa m-a scapat de 6 kilograme


Publicat în Dietetik.ro

"Daca tii regimul Oshawa o sa poti face orice", asta mi-a zis prietena mea intr-o luni, acum doua saptamani.

"M-am apucat de Oshawa si am nevoie de sprijin moral" - au fost primele cuvinte pe care mi le-a spus prietena mea Tea, deja infometata dupa prima ora a primei zile din regim. A trecut cu bine de regimul spartan asa ca, acum, cu 6 kilograme mai usoara, dar si cu nervii la pamant, am rugat-o sa ne spuna prin ce stari a trecut.

"Daca tii regimul Oshawa o sa poti face orice", asta mi-a zis prietena mea intr-o luni, acum doua saptamani. De fapt, mi-a povestit si de cat de bine s-a simtit anul trecut, cand l-a tinut. Mi-a spus ca iti ofera o energie incredibila si te transforma intr-un om nou nascut.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ma cantaresc aproape in fiecare zi ca sa ma mentin intre 55 si 56 kilograme. Citește mai mult...

Alergarea poate fi de ajutor in inducerea deficitului energetic necesar scaderii in greutate. Găsește-ți motivația!