Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Schimbare și motivație » Motivatie

Nu-mi plăcea cum arătam și am zis să fac mai mult cardio, dar cum? I-am spus prietenei mele să ieșim la alergat!

Prima alergare a fost un dezastru, mă dureau toate încheieturile, abia respiram, chiar dacă aveam aproape 5 ani de sport, asta era altceva. Am luat-o treptat, dar a fost un chin.

Am ajuns într-un an și jumătate să alerg 22 de kilometri la greutatea mea. Una e să alergi la 80 de kilograme și una e să alergi la 140 de kilograme.

Anul trecut, în august, am făcut Corcova Trail Race, 16 kilometri de alergare pe munți, dealuri, nu știu ce era că la un moment dat mă uitam în sus și nu se mai termina.

Am terminat-o penultimul, nu ultimul. Cred că asta a fost un impuls pentru mine, ca să merg mai departe.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în digi24.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Facebook

Îți mai recomandăm:

Prima dată când s-a așezat pe stepper, a făcut vreo 2 minute și ceva, nu a rezistat mai mult. Citește mai mult...

***

Am inceput, treptat, sa micsorez portiile si, ulterior, sa renunt la anumite lucruri. Găsește-ți motivația!

Obsesia regimului de slabit ne condamna la o viata concentrata pe kilogramele in plus.

Daca primul lucru pe care il faci cand te trezesti este sa pasesti pe cantar, atunci nu este impropriu sa presupunem ca ai o anumita obsesie pentru greutate. Un regim de slabit pe care il respecti cu strictete poate promite rezultate nemaipomenite intr-un timp record, insa cel mai adesea, rezultatele dorite intarzie sa apara. Nu iti pierde motivatia si nu te lasa prada obsesiei unui regim de slabit.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Incearca un ceai de slabit eficient, pentru o actiune benefica asupra intregului organism. Citește mai mult...

Un om sanatos poate consuma 20-30 grame de ciocolata de 3 ori pe saptamana. Găsește-ți motivația!

10 sfaturi pentru a slabi fara dieta

10 sfaturi pentru a slabi fara dieta


Publicat în Romania Libera

Conform unor psihologi, femeile mananca mai putin daca sunt barbati in apropiere.

Foloseste o farfurie mai mica. Un grup de cercetatori de la Universitatea Cornell a descoperit ca persoanele care au mancat dintr-o farfurie mare au avut senzatia ca li s-a oferit mai putin decat o portie de marime medie, prin urmare au mancat mai mult. Cand subiectii au mancat dintr-o farfurie mai mica, au avut senzatia ca li s-a oferit mai multa mancare.

Foloseste o furculita mai mare. Un studiu italian a demonstrat ca persoanele care folosesc furculite mici au senzatia ca nu mananca indeajuns din cauza faptului ca nu pot lua multa hrana cu furculita, prin urmare au tendinta de a manca mai mult pentru a "recupera".

Mananca alaturi de barbati ... daca esti femeie. Conform unor psihologi, femeile mananca mai putin daca sunt barbati in apropiere. O explicatie posibila oferita de psihologul Meredith Young este ca „portiile mici de mancare subliniaza atractivitatea femeilor".

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Schimbarea locului in care luam mesele si micsorarea dimensiunii farfuriilor din care mancam, pot ajuta la pierderea in greutate. Citește mai mult...

Toxinele pot fi eliminate în timp record. Învaţă cum de la dr. Mihaela Bilic. Găsește-ți motivația!