Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Schimbare și motivație » Motivatie

Prezența unui partener de viață iubitor îi face pe oameni să aibă mai multă grijă de sănătatea lor

Căsnicia are efecte pozitive pentru sănătate, aceasta crescând șansele de supraviețuire în cazul prezenței unor factori majori de risc cardiac, precum nivel crescut al colesterolului, informează BBC citând concluziile unei echipe de oameni de știință prezentate la conferința Societății Britanice Cardiovasculare .

Prezența unui partener de viață iubitor îi poate face pe oameni să aibă mai multă grijă de sănătatea lor, au susținut cercetătorii la conferința pe tema sănătății cardiovasculare în urma unui studiu efectuat în Marea Britanie. 

La cercetare au luat parte aproape un milion de persoane adulte, toate având niveluri ridicate ale tensiunii arteriale ori ale colesterolului sau diabet. Cele care erau căsătorite au obținut rezultate mai bune în comparație cu cele care erau singure.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Agerpres.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

Acum avem și o justificare medicală pentru a lăsa copiii să petreacă mai mult timp cu bunicii. Citește mai mult...

***

Inlocuieste sucul carbogazos cu apa plata sau ceaiurile din plante medicinale neindulcite. Găsește-ți motivația!

Detoxifierea ajută la eliminarea toxinelor din organism, lucru care va revigora activitatea organelor interne.

Detoxifierea ajută la eliminarea toxinelor din organism, lucru care va revigora activitatea organelor interne. Ca să faci acest lucru trebuie să respecţi câteva reguli simple, dar cu efect maxim în procesul de detoxifiere. Iată care sunt principalii paşi pe care trebuie să-i urmezi ca să elimini toxinele din corp:

Primul pas - Aruncă toată mâncarea nocivă din casă. Ca să-ti detoxifiezi organismul trebuie să-ţi cureţi mai întâi stomacul, subliniază doctorul Mehmet Oz. Asta înseamnă să te descotoroseşti de toate alimentele nesănătoase din bucătaria ta, de la chipsuri şi mezeluri până la pizza congelată. Este evident că principalul "inamic" este acum carnea, în special cea de porc. Uită de ea, cel puţin o lună.

Urmareste-l pe Dr. Oz online, Facebook, Twitter, YouTube si Wikipedia.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Principalul "inamic" este acum carnea, in special cea de porc. Uita de ea, cel putin o luna. Citește mai mult...

Nutritionistul nu trebuie sa detina cunostinte doar din nutritie, ci si din medicina, chimie, psihologie sau biologie. Găsește-ți motivația!

Oul este un aliment cu un raport scazut de calorii recomandat si de medicii nutritionisti.

Specialistii spun ca ouale creeaza o senzatie de satietate, iar cu un aliment bogat in proteine, pierzi mai putin muschi si mai multa grasime in timpul unei cure de slabire. In acelasi timp, nutritionistii adauga ca oul ajuta si la mentinerea greutatii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Tuturor ne place sa ne mentinem greutatea ori sa slabim fara dieta. Citește mai mult...

Grup de suport – grup format din oameni care se confruntă cu aceleaşi probleme, nevoi, speranţe şi care împreună încearcă să găsească soluţiile. Găsește-ți motivația!