Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Schimbare și motivație » Motivatie

Prezența unui partener de viață iubitor îi face pe oameni să aibă mai multă grijă de sănătatea lor

Căsnicia are efecte pozitive pentru sănătate, aceasta crescând șansele de supraviețuire în cazul prezenței unor factori majori de risc cardiac, precum nivel crescut al colesterolului, informează BBC citând concluziile unei echipe de oameni de știință prezentate la conferința Societății Britanice Cardiovasculare .

Prezența unui partener de viață iubitor îi poate face pe oameni să aibă mai multă grijă de sănătatea lor, au susținut cercetătorii la conferința pe tema sănătății cardiovasculare în urma unui studiu efectuat în Marea Britanie. 

La cercetare au luat parte aproape un milion de persoane adulte, toate având niveluri ridicate ale tensiunii arteriale ori ale colesterolului sau diabet. Cele care erau căsătorite au obținut rezultate mai bune în comparație cu cele care erau singure.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Agerpres.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

Acum avem și o justificare medicală pentru a lăsa copiii să petreacă mai mult timp cu bunicii. Citește mai mult...

***

Data viitoare cand unul dintre prietenii tai intreaba daca s-a ingrasat, poate ar trebui sa fii sincer cu el. Găsește-ți motivația!

Viata in timpul dietei

Viata in timpul dietei


Publicat în ClaudiaTocila.ro

Ziua 1 e mai usoara decat credeai. Esti entuziasmata, te-ai pus pe treaba, hai sa facem asta.

Iti spui in barba ca te descurci, mai bei o gura de apa cand colegii sau cei din jur infuleca niste cartofi noi si-o friptura, iar salata ta de spanac-si-alte-chestii-fara-gust iti face ochi amarui din caserola. Pana seara, rezisti cu stoicism si abia astepti o cina-fara-pic-de-grasime-ori-miros.

Ziua 2. Incepi dimineata cu gandul ca azi n-o sa mai fie savarine zburatoare prin camera si cand inchizi ochii nu mai vezi farfurii cu paste. Incepi sa-ti porti caserola ca pe-un trofeu, sa vada lumea ca mananci sanatos si hranitor o-ameteala-cu-chestii-fierte. Lumea incepe sa vorbeasca din ce in ce mai des despre mancare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ceaiul verde il poti congela ca sa ramana rece mai mult timp, este ideal daca vrei sa te racoresti cu altceva decat apa. Citește mai mult...

O dieta care consta in mare parte din legume si fructe, tinuta mai mult de o luna, nu va face nicio diferenta pe termen lung. Găsește-ți motivația!

Iată ce emoții pozitive îți influențează într-o foarte mare măsură starea de sănătate fizică, dar și psihică.

Optimism - Optimismul are efecte pozitive asupra inimii și influențează buna funcționare a acesteia. Un alt studiu demonstrează faptul că atitudinea optimistă are beneficii surprinzătoare și asupra sistemului imunitar și a longevității. 

Bunătate - Studiile au analizat relația dintre binele către propria persoană, obiceiuri sănătoase și reacția în față bolilor. Rezultatele au arătat că relația dintre cele trei variabile este una foarte strânsă, iar fiecare dintre ele este dependentă de cealaltă. 

Entuziasm - Entuziasmul ar putea reduce rata predispoziției la stări de anxietate, depresii și chiar afecțiuni cardiovasculare sau diabet. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Chiar daca nu poti scapa in totalitate de gandurile negative, le poti reduce la minimum. Cu putina rabdare si vointa iti poti reprograma mintea sa ramana pe partea pozitiva.  Citește mai mult...

Dr. Bilic nu neaga ca se poate slabi consumand numai dulciuri.  Găsește-ți motivația!