Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Schimbare și motivație » Dezvoltare personala

4 motive pentru care lenea este un mit

Publicat în psychologies.ro
4 motive pentru care lenea este un mit

Dacă te consideri leneș încearcă să vezi comportamentul că simptom al unei probleme și nu problemă însăși.

Teama de eșec - Ne este teamă că dacă vom depune eforturi în obținerea a ceea ce ne dorim, inadecvarea ne va ieși la suprafață și va fi devastatoare. Mai bine nici nu încercam. 

Teama de succes - Pare ridicol, nu? Cu toate acestea, inconștient mulți se tem că succesul propriu poate fi amenințător pentru ei sau cei din jur. 

Dorință de a fi ajutat - Putem astfel să fim catalogați drept leneși, deși în spatele atitudinii este un blocaj în a acceptă că „as vrea să mă ajuți sau aș vrea să ai grijă de mine”. 

Nevoia de relaxare - Cultura noastră pune mare accent pe muncă și productivitate pierzând din vedere că toată lumea are nevoie de relaxare și regenerare. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în psychologies.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Râsul poate avea numeroase efecte pozitive asupra stării de sănătate a organismului. Iată care sunt acestea! Citește mai mult...

***

Profita de bogăţia de fructe şi legume de sezon pe care le poţi combina pentru a prepara băuturi hrănitoare, dar care nu îngraşă. Găsește-ți motivația!

Adelina Pestritu: "Vreau sa slabesc"

Adelina Pestritu: "Vreau sa slabesc"


Publicat în Libertatea

Adelina Pestritu are un regim alimentar format doar din banane si iaurt.

Adelina Pestritu merge la sala, unde isi lucreaza fesele, picioarele si abdomenul sunt atenta supraveghere a antrenorului Bo Pricop, si are un regim alimentar format doar din banane si iaurt.

"Gata, am inceput sa vin la sala, pentru ca sunt gurmanda. Imi place sa mananc si cum trebuie sa mentinem un echilibru trebuie sa fac si sport. I-am spus doamnei care imi face curat sa imi arunce tot ce am in frigider, pentru ca eu merg sa-mi cumpar iaurturi si banane. Doar asta mananc", a spus Adelina.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Gabi merge la sala de 5 ori pe saptamana si este supravegheata de un antrenor personal. Citește mai mult...

Ciocolata, carnea de porc, fructele si orezul nu ingrasa daca sunt combinate corect. Găsește-ți motivația!

Slabeste folosind puterea mintii!

Slabeste folosind puterea mintii!


Publicat în Culinar.ro

Exista o metoda usoara de a zdruncina obiceiurile “NEGATIVE”. Imaginatia.

Imaginatia este cea care te va duce direct la indeplinirea scopului. Te va ajuta sa realizezi ceea ce iti doresti. TREBUIE sa intelegi cat de importanta este vizualizarea la cele mai profunde niveluri ale mintii umane. Daca iti imbogatesti imaginatia cu credinta, dorinta si asteptare si te antrenezi in vizualizarea scopurilor tale, pentru a putea vedea, simti, auzi, gusta sau a atinge, vei obtine ceea ce iti doresti.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta este o terapie. Si, ca orice terapie, cere constanta si seriozitate. Citește mai mult...

Balonarea şi acumularea excesivă de gaze în intestin pot să îţi facă abdomenul să arate mai umflat decât este el de obicei. Găsește-ți motivația!