Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Schimbare și motivație » Motivatie

Pentru o transformare majora, trebuie să începem cu schimbări mici.

Anumite obiective, pentru a fi atinse cer indeplinirea altor scopuri mai mici. Mai mult, pentru o transformare majora, trebuie sa incepem cu schimbari graduale. Iata trei dintre acestea, care imbunatatesc sanatatea mentala si starea de bine:

1. Schimbă-ți regimul alimentar
2. Ieși din zona de confort fizic și...
3. Odihnește-te!

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Psychologies. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

“Anii 30” (30-39 ani) sunt ideali pentru a cimenta obiceiurile care te vor ajuta să atingi împlinirea personală și profesională pentru tot restul vieții.  Citește mai mult...

***

Iata câteva sfaturi pentru a slăbi sănătos, fără să tii diete si fără să fortezi inutil organismul. Găsește-ți motivația!

De noua ori pe saptamana ne laudam ca mancam portii mai mici, facem sport si tinem diete

O femeie minte de 474 ori pe an cu privire la obiceiurile sale alimentare, arata un studiu realizat pe 3.000 de femei britanice. Potrivit studiului, 40% dintre respondente recunosc ca mint doar pentru a le da celor din jur impresia ca nu este vina lor pentru felul in care arata. Afla care sunt alimentele care le fac pe femei sa se simta neconfortabil si cele mai frecvente minciuni utilizate de femei atunci cand se prefac ca tin diete de slabit.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Când a ieșit la pensie, doamna ELENA PAGU a început să alerge. Citește mai mult...

Oprah a eliminat din dieta preparatele din zahar, cartofii si pastele fainoase. Găsește-ți motivația!

10 sfaturi pentru a slabi fara dieta

10 sfaturi pentru a slabi fara dieta


Publicat în Romania Libera

Conform unor psihologi, femeile mananca mai putin daca sunt barbati in apropiere.

Foloseste o farfurie mai mica. Un grup de cercetatori de la Universitatea Cornell a descoperit ca persoanele care au mancat dintr-o farfurie mare au avut senzatia ca li s-a oferit mai putin decat o portie de marime medie, prin urmare au mancat mai mult. Cand subiectii au mancat dintr-o farfurie mai mica, au avut senzatia ca li s-a oferit mai multa mancare.

Foloseste o furculita mai mare. Un studiu italian a demonstrat ca persoanele care folosesc furculite mici au senzatia ca nu mananca indeajuns din cauza faptului ca nu pot lua multa hrana cu furculita, prin urmare au tendinta de a manca mai mult pentru a "recupera".

Mananca alaturi de barbati ... daca esti femeie. Conform unor psihologi, femeile mananca mai putin daca sunt barbati in apropiere. O explicatie posibila oferita de psihologul Meredith Young este ca „portiile mici de mancare subliniaza atractivitatea femeilor".

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Schimbarea locului in care luam mesele si micsorarea dimensiunii farfuriilor din care mancam, pot ajuta la pierderea in greutate. Citește mai mult...

Dr. Oz si celebrul antrenor de fitness Jorge Cruise iti propun un set de exercitii de doar 5 minute pe zi! Găsește-ți motivația!