Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Remedii naturiste » Ligia Pop

Contin de 5 ori mai mult calciu decat laptele (plus boron care ajuta calciul sa se transfere in oase).

Vin in doua culori, bej si negre, insa ambele variante sunt extraordinare. Consumati zilnic 2 linguri sub diferite forme precum smoothies, budinci, in painici raw, in salate, presarati-le in cerealele de dimineata etc. si nu veti regreta.

Ajuta corpul sa elimine kilogramele in plus si taie pofta de mancare.

Ajuta corpul sa isi sustina si sa isi reconstruiasca muschii in timpul exercitiului fizic, in timpul sarcinii dar si dupa nastere, doarece ajuta la regenerarea membranei.

Urmareste-o pe Ligia Pop pe pagina personala, Facebook, Twitter, Linkedin si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ligia Pop. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Mineralele din sursele vegetale sunt mai mult decat necesare si se pot folosi mai usor de catre corpul uman.  Citește mai mult...

***

Motivatia de a slabi tine mai mult de dorinta decat de puterea de a o face. Găsește-ți motivația!

Foamea patologica este explicata prin lipsa, din organism, a mineralelor, vitaminelor, acizilor grasi esentiali si antioxidantilor.

Ca sa elimini senzatia de foame permanenta este bine sa consumi alimente bogate in minerale, vitamine, acizi grasi esentiali si antioxidanti. Iata si o lista ajutatoare:

Fructele si legumele, de preferat nepreparate termic. Specialistii te sfatuiesc sa alegi, in special, fructele si legumele inchise la culoare – ele contin, in plus, catehine si izoflavone, adica antioxidanti naturali, care lupta impotriva radicalilor liberi. Iata si lista fructelor, care contin antioxidanti: portocala, grapefruit, lamaia, fructele de padure, guava, mango, caisa, piersica. Soia este un aliment ce “taie” pofta de mincare, datorita proteinelor pe care le contine. Tot aceste proteine previn bolile cardio-vasculare si anumite forme de cancer.

Urmareste-o pe Irina Reisler pe Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Un pumn de migdale contine: 5 g de proteine vegetale, 14 grame de grasimi nesaturate si 4 grame de fibre alimentare. Citește mai mult...

Mihaela Bilic te invata cum sa mananci sanatos pentru a slabi sanatos.  Găsește-ți motivația!

Crud sau preparat?

Crud sau preparat?


Publicat în Click

Imbinarea alimentelor crude cu cele preparate este una dintre regulile esentiale ale unei alimentatii sanatoase.

Asa cum unele alimente este indicat sa le consumam crude, altele trebuie sa fie gatite. Altfel, daca le-am consuma in stare naturala, ne-am imbolnavi.

Vasele bune pentru gatit sunt cele din metal emailat, aluminiu teflonat, sticla, plastic si din ceramica de uz alimentar si chiar si cele din lemn.

Singura conditie este ca suprafata lemnului care atinge alimentul sa fie neteda, sa nu aiba crapaturi care pot favoriza inmultirea bacteriilor.

Morcovul si rosia, mai bune fierte - Este cunoscut faptul ca majoritatea legumelor si a fructelor sunt mai sanatoase crude. Astfel putem „lua” cea mai mare parte din vitamine, care se pastreaza nemodificate. Din fructele si legumele crude mai luam antioxidanti si fitonutrienti (substante capabile sa incetineasca procesul de imbatranire).

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Coaja contine de doua ori mai multe vitamine si minerale decat pulpa. Citește mai mult...

Pentru a rămâne atractivă, prima masă din zi are nevoie şi de un pic de diversitate: pe lângă cerealele cu lapte şi omletă, există variante mai incitante. Găsește-ți motivația!