Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Remedii naturiste » Dieta vegetariana

Hrana fără carne creste riscul formării cheagurilor de sânge, favorizând ateroscleroza.

Specialistii chinezi au ajuns la această concluzie, analizând studiile si articolele apărute în ultimii 30 de ani pe tema biochimiei vegetarianismului. Până acum, se credea că persoanele care consumă carne sunt mai expuse riscului de a se îmbolnăvi de inimă si de a suferi un accident vascular cerebral.

In urma studiilor pe această temă, nutritionistii chinezi atrag atentia că hrana vegetarienilor este lipsită de nutrienti-cheie si le recomandă acestora să-si îmbunătătească hrana cu surse de Omega-3 (procurată din peste-somon si peste gras), cu nuci si cu vitamina B12, prezentă în ouă, în lapte si în fructele de mare. În acelasi scop, hrana vegetarienilor poate fi completată si cu suplimente alimentare, spun specialistii chinezi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet

Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

~
~

Îți mai recomandăm:

Pe lângă medicamentele care scad colesterolul, există și alimente care contribuie la îndepărtarea plăcii și scăderea trigliceridelor. Iată câteva exemple! Citește mai mult...

***

Afla de la Dr. Oz care sunt cele mai importante vitamine şi din ce alimente le poţi lua! Găsește-ți motivația!