Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Remedii naturiste » Florin Neby

Raw-vegan sau vegetarian doar un trend?

Publicat în Florin Nebunu
Raw-vegan sau vegetarian doar un trend?

Raw-vegani, vegetarieni, oamenii au inceput sa revina la origini stiind ca aceste concepte exista practic de milioane de ani.

Vegetarian (vegan) - contra: In general cei ce vor sa slabeasca devin vegetarieni (mananca numai legume, frunze, fructe) scot pana cand si semintele din calcul pentru ca afla ca sunt destul de calorice cu toate ca ele fac parte din alimentatia vegana, apeleaza foarte mult la soia si leguminoase ca sa aiba o oarecare cantitate de proteina (evident ca nu se ridica la nivelul unei proteine complexe cum este cea animala) si brusc se trezesc cu un numar destul de mare de kilograme in minus.

Vegetarian (vegan) - pro: Sustin in schimb trecerea de la un mod de alimentatie la altul, adica daca pe timp de vara simtim nevoia sa avem o “cura” numai cu verdeturi si grasimi vegetale, cu siguranta as sustine aceasta schimbare, sau alta varianta ar fi dupa perioada de sarbatori, cand am avut un haos alimentar, inainte sa intram in ritmul obisnuit, chiar recomand o scadere a cantitatii de alimente de origine animala undeva spre minim 20-50 de grame de proteina pe zi

Urmareste-l pe Florin Neby online, Facebook si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet

Publicat în Florin Nebunu. Sunteți autorul articolului?

~
~

Îți mai recomandăm:

Este aproape imposibil sa gasesti o persoana cunoscuta ca raw vegana si care sa fie supraponderala! Citește mai mult...

***

Celebrul Dr. Oz a prezentat într-o ediţie a emisiunii sale "The Dr. Oz Show", cinci dintre cele mai frecvente greşeli pe care le face orice femeie atunci când ţine cură de slăbire. Găsește-ți motivația!