Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Remedii naturiste » Vegan raw

Raw Generation va avea loc pe 14 iunie între orele 9-19 la Pavilionul C6 de la Romexpo în București.

Vor fi prezentări de sănătate, demonstrații culinare live și ateliere ce țin de promovarea unui stil de viață sănătos și armonios.

Taxa de intrare este 10 lei și se achită în Pavilionul C6.  Biletul vă permite să vă înscrieți la tombola care va avea loc la oră 17, unde premiul cel mare este un storcător prin presare la rece Kuvings.

În cadrul expoziției veți putea găsi: 

 - Cărți care promovează un stil de viață natural și pozitiv. 
 - Aparatură de specialitate precum storcătoare prin presare la rece și blendere profesionale, germinatoare, filtre de apă, mori de cereale etc.  
 - Ingrediente raw și vegane: semințe de germinat, semințe și nuci, alge marine, superalimente, uleiuri presate la rece, ceaiuri uscate, etc. 
 - Preparate raw vegane și vegane (restaurante/cofetării vor expune și vor vinde în cadrul expoziției).  
 - Cosmetice naturale, bio și handmade. 
 - Săpunuri și detergenți naturali și bio. 
 - Încurajarea copiilor de a mânca sănătos prin simpla metodă de a prepara mâncare împreună cu ei sau prin joc. 

Prezentările de sănătate și demonstrațiile culinare care vor avea loc în Sala Iorga: 

 10:00 - 11:00 €“ Demo Culinar Cu Denisa Ratulea, Raw Chef, Nutritional Therapist în UK
 11:00 - 12:00  Irina Gardea, cosmetician va demonstra "€œEpilarea cu zahar" 
 12:00 - 14:00  Dr. Mihaela Olaru, "Alimente pentru trup și suflet"
 14:30 - 15:30  Prezentare storcător Kuvings, Ligia Pop în colaborare cu Kuvings România 
 16:30 - 17:30 €“ Seminar susținut de Anca Pavel, nutriționist și formator în domeniul alimentației raw vegane "Cum să adoptăm un stil de viață sănătos și echilibrat și care sunt pașii către o alimentație raw vegana?"

Alte detalii pe rawgenerationexpo.com sau Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în RawGenerationExpo.com. Sunteți autorul articolului? Credit foto RawGenerationExpo.com

Îți mai recomandăm:

Pe 25 septembrie 2011, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, in sala de conferinte Paris, se va desfasura Targul de Toamna Raw Vegan. Citește mai mult...

***

Peste 200 de gravide, mămici cu bebeluși în marsupiu, mame alături de copii pe triciclete sau pe propriile biciclete, precum și tătici, bunici, unchi, mătuși, bone, au pedalat sâmbătă, 26 septembrie, în prima ediție a Paradei ”Mămici pe Biciclete” din București. Găsește-ți motivația!

Mancati in stil mediteranean!

Mancati in stil mediteranean!


Publicat în Coolinaria.ro

Bucataria Greciei este o alternativa sanatoasa pentru persoanele care doresc sa consume preparate echilibrate in nutrimente la mesele lor zilnice.

Caracterizata prin apelul constant la alimente proaspete si bogate in nutrimente, bucataria greceasca se bazeaza mult pe nelipsitul ulei de masline, legume si verdeturi, cereale integrale, peste, carne, iaurt, nucifere, dar si omniprezentul vin rosu.

Graul, rosiile, ardeii grasi, vinetele, cartofii, mazarea, ceapa, usturoiul si o gama variata de zarzavaturi si condimente proaspete stau la baza bucatariei grecesti, care pune mult accentul si pe arome si nu doar pe gust si de aceea introduce mai frecvent ierburi parfumate la gatit precum menta, mararul, frunzele de dafin, oregano, cimbrul sau busuiocul.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta TLC pune accentul pe aportul de fibre alimentare solubile si insolubile, acestea ajutand la detoxifierea organismului. Citește mai mult...

Folosirea indulcitorilor nu te ajuta sa scapi de kilograme, ci din contra pe termen lung pot avea exact efectul opus. Găsește-ți motivația!

Reteta: Dovlecei umpluti

Reteta: Dovlecei umpluti


Publicat în Dietetik.ro

Dovleceii umpluti, de post este o mancare usoara, placuta, gustoasa si foarte sanatoasa.

Ca sa faci dovlecei umpluti ai nevoie de trei dovlecei mici, o jumatate de ceapa, cateva ciuperci, un morcov mic, o jumatate de ardei gras, o lingura, doua de fasole rosie fiarta, din conserva, patrunjel, o rosie (proaspata sau conservata), putin ulei de masline.

Multe ingrediente, dar toate, impreuna, sunt secretul acestei bunatati! Dovleceii se spala foarte bine si se taie in jumatate.

Cu ajutorul unei lingurite li se inlatura o parte din miez. Ceapa si celelalte legume se taie cubulete sau cat de marunt doriti. Ceapa se caleste in foarte putin ulei de masline, pana se inmoaie. Apoi se adauga si restul legumelor si miezul dovlecelului.

Se mai calesc pentru aproximativ 10 minute, amestecand din cand in cand. La sfarsit adaugam, fasolea uscata fiarta si asezonam totul cu sare si piper. Cu aceasta compozitie, umplem jumatatile de dovlecei pe care la dam la cuptor pentru aproximativ 10 minute, la foc mic.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ratatouille este o tocana de legume originara din Nisa, Franta. Citește mai mult...

“40% din şansa noastră de a fi fericiţi stă în capacitatea noastră de schimbare”, spune Sonja Lyubomirski, cercetător al revistei Psychology Today la Universitatea din California. Găsește-ți motivația!