Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Remedii naturiste » Vegetarian

In prezent, oamenii isi asigura 20% din necesarul de proteine din carnea de animale.

Oamenii de stiinta atrag atentia ca populatia globala va fi nevoita sa treaca la o dieta vegetariana aproape completa in urmatorii 40 de ani, din cauza crizei de alimente, scrie The Guardian.

In prezent, oamenii isi asigura 20% din necesarul de proteine din carnea de animale. Acest procent va trebui sa scada la doar 5% pana in 2050, pentru a putea fi hraniti cei 2 miliarde de oameni care ar putea popula in plus planeta in acea perioada. "Nu vor fi suficiente resurse de apa pentru irigarea culturilor actuale, astfel incat sa fie hranita populatia de 9 miliarde de oameni estimata pentru 2050", se arata in raportul Stockholm International Water Institute (SIWI).

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în InComeMagazine.ro. Sunteți autorul articolului?

~
~

Îți mai recomandăm:

Poti sa te hranesti exclusiv cu vegetale si sa fii perfect de acord cu organismele modificate genetic.  Citește mai mult...

***

Nu-mi plăcea cum arătam și am zis să fac mai mult cardio, dar cum? I-am spus prietenei mele să ieșim la alergat! Găsește-ți motivația!

Carnea de vită e o sursă bună de vitamine şi minerale, precum fosforul, potasiul şi magneziul.

Sursă importantă de proteine, ea este lăudată de carnivori şi criticată de vegetarienii convinşi. Carnea de vită e o sursă bună de vitamine şi minerale, precum fosforul, potasiul şi magneziul.

Dezavantaje. Conform cercetărilor, consumul de carne de vită în cantităti foarte mari creşte riscul aparitiei cancerului. Explicatia acestui fenomen constă în faptul că, atunci când carnea este gătită la temperaturi mari, se formează anumiti compuşi responsabili de aparitia cancerului. Carnea de pui este indicată mai ales persoanelor în vârstă, deoarece protejează împotriva pierderii masei osoase. Un beneficiu al cărnii de pui este continutul de seleniu, component esential al metabolismului hormonului tiroidei şi al functiei imunitare, şi de vitamina B6, care conferă energie organismului şi protectie împotriva bolilor cardiovasculare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Carnea este bogata in proteine, vitamine si minerale, fiind o sursa importanta de energie.  Citește mai mult...

Muzicianul Călin Cyfer a spus „DA” unei provocări inspirate din practica unor călugări maratonişti japonezi. Găsește-ți motivația!

Condimente care îţi vindecă stomacul

Condimente care îţi vindecă stomacul


Publicat în Ce se intampla, Doctore?

Eşti frecvent balonată, ai crampe abdominale şi arsurile la stomac sunt ceva obişnuit pentru tine? Anumite condimente, pe care şi tu le foloseşti foarte des la prepararea mâncărurilor, pot să te ajute să scapi de astfel de neplăceri.

Ghimbir contra acidităţii

Ceaiul de ghimbir este excelent în astfel de situaţii. Adaugă o linguriţă de rădăcină de ghimbir proaspăt rasă la 200 ml de apă fierbinte, lasă la infuzat 10 minute şi apoi bea ceaiul obţinut.

Scapă de crampe cu cimbru!

Crampele la stomac pot avea numeroase cauze, însă cea mai frecventă este indigestia, apărută ca urmare a unei mese copioase sau bogată în grăsimi. Pentru a contracara aceste efecte, este recomandat un condiment banal, folosit de numeroase gospodine în bucătprie, şi anume cimbrul.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Schimbările extreme în dietă pot face ravagii la nivelul sistemului digestiv.  Citește mai mult...

Deşi cele două reprezintă afecţiuni diferite, între depresie şi excesul ponderal există o relaţie de reciprocitate. Găsește-ți motivația!