Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Remedii naturiste » Apa

Jos burta!

Publicat în Click
Jos burta!

Nu trebuie să vă înfometaţi, pentru că există câteva alimente care topesc la propriu grăsimile.

Papaya - Are cel mai scăzut conţinut de calorii dintre toate fructele (13 calorii la 100 g) şi este foarte bogată în vitamina C. 120 g papaya vă asigură cantitatea zilnică de vitamina C recomandată. De asemenea, aceste fructe sunt foarte sărace în carbohidraţi şi tocmai de aceea constituie gustarea perfectă.

Carne de miel - Carnea de miel este foarte bogată în L-carnitină, o substanţă care topeşte grăsimea din celule. Cine mănâncă miel consumă calorii şi stimulează arderea grăsimilor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

~
~

Îți mai recomandăm:

Multi oameni confunda senzatia de foame cu cea de sete si mananca prea mult, desi nu ar trebui decat sa se hidrateze.  Citește mai mult...

***

De mese nu ai cum sa faci abstractie: nu te lasa stomacul, creierul, pofta! Găsește-ți motivația!

Nu-ţi place peştele? Iată alternative vegetariene

Nu-ţi place peştele? Iată alternative vegetariene


Publicat în Ce se intampla doctore?

Cea mai bogată sursă de Omega 3 este peştele, însă există şi surse vegetale de unde pot fi asimilaţi, dieta mediteraneeană conţinând mare parte din aceste elemente.

Nutriţioniştii recomandă consumul a două-trei porţii de peşte pe săptămână pentru a obţine dozele recomandate de Omega 3 necesare organismului, iar dacă această cantitate este depăşită, a fost demonstrat ştiinţific că putem trăi cu cel puţin doi ani mai mult decât în mod normal.

Seminţe sau ulei de in - Acestea sunt printre sursele cele mai bogate în Omega 3 şi pot fi aruncate practic în orice tip de mâncare, de la iaurt, bolul cu cereale şi lapte, şi până la tradiţionala tocăniţă de legume. O singură lingură de ulei de seminţe de in conţine 7,980 mg de acizi graşi Omega 3.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Omega 3 este un acid gras, are un rol foarte important pentru ca formeaza membrana celulara care are rolul de a hrani corpul. Citește mai mult...

Alergarea poate fi de ajutor in inducerea deficitului energetic necesar scaderii in greutate. Găsește-ți motivația!

Este posibil ca, în două săptămâni, să porţi cu o mărime mai puţin, spun specialiştii americani.

Este posibil ca, în două săptămâni, să porti cu o mărime mai puţin, spun specialiştii americani. Condiţia este să ţii o dietă uşoară şi sănătoasă până la Crăciun. Este vorba despre regimul DASH, adică dieta pentru reducerea tensiunii arteriale, recomandată de Asociaţia Americană a Inimii şi de Institutul american al Inimii, Plămânilor şi Sângelui.

Marla Heller, medicul nutriţionist care a creat regimul DASH, spune că o primă condiţie pentru a reuşi să slăbim până la Sărbători este să nu ne concentrăm atât de mult atenţia pe numărul de calorii aduse prin alimentaţie, ci pe tipul de alimente pe care le consumăm. Secretul este să alegem acele surse de proteine şi de grăsimi sănătoase care să ne facă să ne simţim sătui mai mult timp, astfel încât să nu mai fim tentaţi să ciugulim pe parcursul zilei. Astfel se „resetează“ metabolismul, spune Marla Heller.

Urmareste-o pe Marla Heller online, Linkedin si Twitter.

Urmareste-l pe Dr. Adrian Copcea online.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta constă în două faze: în prima, care durează două săptămâni, veţi slăbi, iar a doua e menită menţinerii greutăţii. Citește mai mult...

Printre alimentele periculoase pentru silueta se numara sosurile fara grasime (fat-free) si dulciurile fara zahar (sugar-free). Găsește-ți motivația!