Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Remedii naturiste » Postul

Specialistul Click! dr. Vera Daghie, consilier în probleme de nutriţie, vă oferă sfaturi despre cum să ţineţi un post sănătos.

Este foarte important ca în post să nu mâncaţi orice doar ca să nu apară senzaţia de foame, ci să vă hrăniţi într-un mod echilibrat, în deplină concordanţă cu cerinţele şi nevoile organismului nostru. Şi nu uitaţi! Stabiliţi un program de masă zilnic, care să includă 3 mese principale şi 2 gustări. Iată cum arată un meniu sănătos de post!

Micul dejun: 150 gr. placintă cu mere (de post); Gustare: 200 gr. ananas crud; Prânz - salată. Mod de preparare: spanac crud (baby spinach), rucolla, salată verde, 2-3 mieji de nucă tocaţi mărunt, 6-8 roşii cherry, tăiate pe jumătate, o lingură de ulei de sâmburi de struguri, stafide, lămâi, un vârf de sare, mentă, busuioc; Lichide: 200 ml apă cu lămâie; ceai coada calului cu mătase porumb şi gălbenele, Gustare: 1 măr verde.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Cronodieta a fost inventată în 1992 de către doi italini specialişti în nutriţie şi se bazează pe principiul ca alimentele sunt asimilate diferit in anumite momente ale zilei. Citește mai mult...

***

Evită alimentele care au o cantitate exagerată de zahăr si grăsimi nesănătoase. Găsește-ți motivația!

Trucuri de slabit din alte tari

Trucuri de slabit din alte tari


Publicat în E-Joy.ro

Afla care sunt cele mai importante trucuri de slabit ale altor popoare si profita de ele la maximum!

Conform unei vechi zicale japoneze, a nu-ti decora mancarea e ca si cum ai iesi dezbracata din casa! O gama cat mai variata de culori in farfurie nu doar va face mancarea mai apetisanta, ci iti va asigura si o combinatie excelelenta de legume si fructe - astfel, vei ajunge sa consumi mult mai putine calorii! Asigura-te, macar la masa principala, ca ai in farfurie verde, rosu, galben si alb! Exemple: broccoli, fasole verde, spanac, rosii, sfecla, ardei gras, varza, conopida etc. Un alt secret al japonezilor este consumarea unei portii de supa inainte de masa principala.

Thailanda - Dupa cum probabil stii, mancarea thailandeza e foarte hot - la propriu! Ardeiul iute, principalul condiment folosit, e unul dintre cei mai puternici aliati ai siluetei: pe langa faptul ca sporeste intensitatea arderilor, ne obliga sa si mancam mai incet! Aparent, mancatul pe fuga e una dintre cele mai mari greseli pe care le facem - astfel, continuam sa manacam mult dupa saturare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cei care mananca specialitati din bucataria greceasca pierd mai repede in greutate. Citește mai mult...

Dupa mesele copioase de Paste e vremea sa treci pe "verdeturi"! Găsește-ți motivația!

A renuntat la produsele alimentare care aduc dupa ele si kg in plus si s-a apucat sa faca sport.

"Am slabit destul, 15 kilograme, intr-o perioada destul de lunga. Nu am tinut dieta pentru ca urasc aceasta idee. Toata viata mea am tinut diete si din cauza asta am ajuns in stadiul in care eram. Mi-am schimbat complet stilul de viata. Sunt semi-vegetariana. Mananc peste, fac mult sport, aproape in fiecare zi. Am invatat ca nu conteaza daca esti in vacanta, de la sport nu esti nicodata in vacanta", a declarat Claudia Pavel.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ca sa dea jos kilogramele Claudia a renuntat la carne si la lactate. Citește mai mult...

Nutritionistii recomanda o dieta bazata pe cat mai putine grasimi si zahar, dar si sport. Găsește-ți motivația!