Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Remedii naturiste » Postul

Specialistul Click! dr. Vera Daghie, consilier în probleme de nutriţie, vă oferă sfaturi despre cum să ţineţi un post sănătos.

Este foarte important ca în post să nu mâncaţi orice doar ca să nu apară senzaţia de foame, ci să vă hrăniţi într-un mod echilibrat, în deplină concordanţă cu cerinţele şi nevoile organismului nostru. Şi nu uitaţi! Stabiliţi un program de masă zilnic, care să includă 3 mese principale şi 2 gustări. Iată cum arată un meniu sănătos de post!

Micul dejun: 150 gr. placintă cu mere (de post); Gustare: 200 gr. ananas crud; Prânz - salată. Mod de preparare: spanac crud (baby spinach), rucolla, salată verde, 2-3 mieji de nucă tocaţi mărunt, 6-8 roşii cherry, tăiate pe jumătate, o lingură de ulei de sâmburi de struguri, stafide, lămâi, un vârf de sare, mentă, busuioc; Lichide: 200 ml apă cu lămâie; ceai coada calului cu mătase porumb şi gălbenele, Gustare: 1 măr verde.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet

Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

~
~

Îți mai recomandăm:

Cronodieta a fost inventată în 1992 de către doi italini specialişti în nutriţie şi se bazează pe principiul ca alimentele sunt asimilate diferit in anumite momente ale zilei. Citește mai mult...

***

Dr. Oz recomandă fructele de kiwi ca o gustare energizantă, deoarece au un conţinut mare de vitamine şi minerale cu rol revigorant asupra organismului. Găsește-ți motivația!