Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Remedii naturiste » Ciocolata neagra

Alimentele dietei cu antioxidanti au o valoare nutritionala mare si garanteaza ca poti slabi peste 1 kilogram pe saptamana.

Alimentele pe care ar trebui sa le consumi in cadrul dietei cu antioxidanti au o valoare nutritionala mare si garanteaza ca poti slabi peste 1 kilogram pe saptamana. Iata care sunt alimentele care iti asigura cele mai multe puncte ORAC, adica au concentratii substantiale de antioxidanti.

Afinele - O ceasca de afine pe zi iti asigura nu mai putin de 9700 de puncte ORAC, adica iti furnizeaza o cantitate impresionanta de antioxidanti meniti sa te ajute sa arzi rapid depozitele adipoase si sa te feresti de boli.

Scortisoara - Scortisoara este un condiment minune, gratie antioxidantilor din compozitie. O singura lingurita de scortisoara consumata zilnic iti asigura 7000 de puncte ORAC si contribuie la pierderea kilogramelor in plus in timp record.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet

Publicat în Ele.ro. Sunteți autorul articolului?

~
~

Îți mai recomandăm:

Axeaza-te pe mancaruri pline de antioxidanti si slabesti pana la 1 kilogram si jumatate pe saptamana. Citește mai mult...

***

Una din cele mai frecvente greseli culinare este utilizarea in cantitate mare a uleiului in prepararea diverselor mancaruri. Găsește-ți motivația!