Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Remedii naturiste » Condimente

Capsaicina din ardeii iuţi accelerează arderea caloriilor, arată multe cercetări. Află de la Dr. Oz cum acţionează ea!

Potrivit celebrului Dr. Oz, capsaicina stimulează metabolismul prin activarea unui proces complex care arde surplusul de grăsime. Printre efectele generate de capsaicină se numără: reglarea digestiei, creşterea nivelului de energie, scăderea poftei de mâncare, îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi generarea unui efect antioxidant. Deoarece ştim că ardeiul iute are un efect iritant asupra mucoasei intestinale nu este recomandat să exagerezi cu cantităţile. Cu toate acestea, Dr. Oz susţine că extractul de capsaicină este sigur pentru organism, deoarece este folosit în alimentaţie de sute de ani.

Daca nu ai probleme medicale şi poţi să iei extract de capsaicină, Dr. Oz spune că studiile au arătat că este bine să iei 200 de miligrame cu o oră înainte de a face un antrenament. Nu depăşi această doză, deoarece poate să cauzeze indigestie, avertizează Dr. Oz.

Urmareste-l pe Dr. Oz online, Facebook, Twitter, YouTube si Wikipedia.  

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Nu este un mit! S-a demonstrat stiintific ca substanta pe care o contine ardeiul iute reduce greutatea corporala. Citește mai mult...

***

Dr. Oz explica faptul ca forma corpului este strans legata de metabolismul si inclinatiile noastre alimentare, de aceea atunci cand dorim sa slabim ar trebui sa tinem cont si de acest aspect. Găsește-ți motivația!

Dacă tot e la îndemână, profită de post şi consumă spanac cât mai des.

Specialista ziarului Libertatea, lector dr. Lygia Alexandrescu, nutriţionist, îţi spune câte beneficii are spanacul pentru sănătate.

Detoxifică ficatul. Pe lângă fier, spanacul conţine calciu, clorofilă, betacaroten, vitamina B6, vitamina C, sodiu şi potasiu. Sulful pe care-l conţine spanacul ajută la detoxificarea ficatului, iar vitamina A ajută la îmbunătăţirea vederii noaptea.

Previne cancerul. Datorită conţinutului mare de compuşi flavonoizi, spanacul e un aliment anticancerigen. S-au produs anumite extracte din spanac şi în urma studiilor realizate asupra acestora s-a constatat că ele ajută la inhibarea dezvoltării celulelor canceroase de la nivelul stomacului şi al pielii.

Urmareste-o pe Dr. Lygia Alexandrescu pe Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Specialistul în nutriţie lector dr. Lygia Alexandrescu ne oferă astăzi formula unei diete echilibrate. Citește mai mult...

Conform unor psihologi, femeile mananca mai putin daca sunt barbati in apropiere. Găsește-ți motivația!

Secretul consta in neamestecarea proteinelor cu carbohidratii sau excluderea unora din alimentatie.

"Am slabit tinand post. Nu consum proteine. Nu mananc oua, lactate, carne si ma hranesc cu carbohidrati. Imi fac ciorbite de legume, paste cu soia si usturoi si, din cand in cand, imi permit ceva dulce", ne-a marturisit Monica Anghel.

Rezultatele nu au intarziat sa apara, iar intr-o luna artista a topit opt kilograme, fara sa aiba senzatia de foame.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

La un moment dat Monica Anghel ne-a uimit cu pierderea impresionanta de kilograme.  Citește mai mult...

Puterea musculară reflectă o bună conditie fizica, lucru care explica legatura dintre masa musculara si durata de viata. Găsește-ți motivația!