Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Remedii naturiste » Condimente

Capsaicina din ardeii iuţi accelerează arderea caloriilor, arată multe cercetări. Află de la Dr. Oz cum acţionează ea!

Potrivit celebrului Dr. Oz, capsaicina stimulează metabolismul prin activarea unui proces complex care arde surplusul de grăsime. Printre efectele generate de capsaicină se numără: reglarea digestiei, creşterea nivelului de energie, scăderea poftei de mâncare, îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi generarea unui efect antioxidant. Deoarece ştim că ardeiul iute are un efect iritant asupra mucoasei intestinale nu este recomandat să exagerezi cu cantităţile. Cu toate acestea, Dr. Oz susţine că extractul de capsaicină este sigur pentru organism, deoarece este folosit în alimentaţie de sute de ani.

Daca nu ai probleme medicale şi poţi să iei extract de capsaicină, Dr. Oz spune că studiile au arătat că este bine să iei 200 de miligrame cu o oră înainte de a face un antrenament. Nu depăşi această doză, deoarece poate să cauzeze indigestie, avertizează Dr. Oz.

Urmareste-l pe Dr. Oz online, Facebook, Twitter, YouTube si Wikipedia.  

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva.ro. Sunteți autorul articolului?

~
~

Îți mai recomandăm:

Nu este un mit! S-a demonstrat stiintific ca substanta pe care o contine ardeiul iute reduce greutatea corporala. Citește mai mult...

***

Pentru a fi odihnită, trebuie să dormi cel putin 8 ore/noapte. Asadar, dacă vrei să dai randament maxim la antrenament, asigură-te că esti odihnită.  Găsește-ți motivația!

Ai încerca frişca din nuci caju?

Ai încerca frişca din nuci caju?


Publicat în Ce se intampla doctore?

Ligia Pop, raw food chef, propune în cartea "Reţete Vegane fără foc" o reţetă de frişcă din nuci caju ori macadamia sau seminţe de floarea-soarelui decorticate.

Aveţi nevoie de un blender.
 
Ingrediente: 200 g nuci caju, 75 g îndulcitor natural (miere, sirop de agave), zeama de la o jumătate de lămâie si 100 ml apă.
 
Mod de preparare: Pentru un gust mai cremos, nucile sau seminţele se vor înmuia în apă timp de o oră. In felul acesta, vom ajuta blenderul să le proceseze mai uşor şi mai fin. Apoi, toate ingredientele se procesează în blender până la o omogenizare perfectă. Dacă preferaţi o frişcă mai groasă, puteţi adăuga mai multe nuci sau seminţe. Modalitate de păstrare: este ideal de consumat imediat, însă frişca se poate păstra timp de 2 zile în frigider, dar neapărat într-un recipient de sticlă.

Urmareste-o pe Ligia Pop online, Facebook, Twitter, Linkedin si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Am încercat variante de bunătăți sănătoase care să țina locul celor nesănatoase.  Citește mai mult...

Câteva lecții de viață extrase de Marc Chernoff din “jurnalul cu inspirație” al bunicii sale, care a murit la vârsta de 90 de ani. Găsește-ți motivația!

Super-alimente

Super-alimente


Publicat în Cristian Margarit

Lactatele cele mai bune provin tot de la animale crescute cu iarba, fiind astfel bogate in vitamina D, vitamina K, CLA.

Carne si organe - Obligatoriu sa provina de la ierbivore hranite cu iarba si mai putin de la alte animale. Ficatul de pasare si de miel sunt in aceasta categorie, alaturi de maduva si creier. Ne intereseaza fierul, vitamina B12, proteinele usor asimilabile, DHA, fosfolipidele.

Carnea in sine (muschi+grasime+tesut conjunctiv) are o densitate micronutritiva mult mai mica, aici carnea de vanat este cea mai buna.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nutritionistii sustin ca laptele este alimentul perfect din punct de vedere nutritional. Citește mai mult...

In prima saptamana de dieta trebuie sa renunti la carbohidrati, adica paine, paste fainoase si dulciuri. Găsește-ți motivația!