Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Remedii naturiste » Condimente

Capsaicina din ardeii iuţi accelerează arderea caloriilor, arată multe cercetări. Află de la Dr. Oz cum acţionează ea!

Potrivit celebrului Dr. Oz, capsaicina stimulează metabolismul prin activarea unui proces complex care arde surplusul de grăsime. Printre efectele generate de capsaicină se numără: reglarea digestiei, creşterea nivelului de energie, scăderea poftei de mâncare, îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi generarea unui efect antioxidant. Deoarece ştim că ardeiul iute are un efect iritant asupra mucoasei intestinale nu este recomandat să exagerezi cu cantităţile. Cu toate acestea, Dr. Oz susţine că extractul de capsaicină este sigur pentru organism, deoarece este folosit în alimentaţie de sute de ani.

Daca nu ai probleme medicale şi poţi să iei extract de capsaicină, Dr. Oz spune că studiile au arătat că este bine să iei 200 de miligrame cu o oră înainte de a face un antrenament. Nu depăşi această doză, deoarece poate să cauzeze indigestie, avertizează Dr. Oz.

Urmareste-l pe Dr. Oz online, Facebook, Twitter, YouTube si Wikipedia.  

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Nu este un mit! S-a demonstrat stiintific ca substanta pe care o contine ardeiul iute reduce greutatea corporala. Citește mai mult...

***

Minciunica cu numarul 1 se intituleaza: "Sunt grasa pentru ca am probleme cu hormonii". Găsește-ți motivația!

Somonul, tonul si codul sunt pesti buni pentru consum, intrucat stimuleaza metabolismul.

Grepfrutul - Consumat inainte de masa, grepfrutul face minuni pentru silueta ta. Pe langa faptul ca este bogat in vitamina C, grepfrutul contine enzime care contribuie la arderea grasimilor. De asemenea, un consum regulat de grepfrut poate reduce cantitatea de insulina din corp, incetinind astfel depozitarea grasimilor.

Merele - Si ele contribuie la accelerarea metabolismului, insa mai ales atunci cand sunt consumate cu tot cu coaja. Merele contin o substanta numita pectina care are rolul de a limita cantitatea de grasime pe care o asimileaza corpul.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Indiferent de soiul lor, ardeii iuti ajuta la cresterea ritmului metabolismului si a circulatiei, reducand si poftele alimentare. Citește mai mult...

Ai nevoie de motivație la tot pasul, de la o întâlnire importantă, până la ultimii pași de la un maraton și la puterea de a rezista în față unui desert delicios, cu multe calorii.  Găsește-ți motivația!

6 Mituri despre cartofi

6 Mituri despre cartofi


Publicat în SaFiiTuSanatos.ro

Cartoful contine mult amidon si fibre putine, astfel incat combinat cu alte alimente ingreuneaza digestia.

Un mit il constituie zicala cartoful ingrasa mai putin decat painea. Fals: raportul dintre proteine si calorii este mai mic decat cel al painii. Comparandu-l cu painea integrala, dezavantajul cartofului este si mai mare: in timp ce painea integrala contine multe fibre, care favorizeaza eliminarea din organism a unei parti dintre glucidele sale inainte de asimilare, cartoful este sarac in fibre.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Sanatos si hranitor, cartoful are in compozitie amidon, glucoza, acid folic, vitaminele B1, B6, C si K, si minerale, ca potasiu, fosfor, magneziu.  Citește mai mult...

Painea graham ingrasa la fel de mult ca painea alba, spune medicul Mihaela Bilic. Găsește-ți motivația!