Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Remedii naturiste » Dr. Kristin Kirkpatrick

Nutriţionistul american Kristin Kirkpatrick enumeră, pe blogul de pe "Huffington Post", cele mai frecvente greşeli pe care le fac vegetarienii.

Obţinerea informaţiilor cu privire la dietă din surse de neîncredere - Dacă ai decis să fii vegetarian după ce ai citit într-o revistă că actorul tău preferat urmează o astfel de dietă, cu siguranţă ai nevoie de mai multe informaţii. Deşi probabil respectivul arată foarte slab şi sănătos, nu înseamnă că obţine substanţele nutritive adecvate, de care organismul are nevoie pentru a funcţiona optim.

Deficitul de vitamine poate apărea cu uşurinţă într-o dietă vegetariană care nu este planificată corect. Un studiu recent a arătat că deficitul de vitamina B12 este destul de răspândit în rândul populaţiei vegetariene şi, pe termen lung, poate provoca leziuni ireversibile ale nervilor. Ce e de făcut: Pentru a evita astfel de complicaţii, informează-te de la medic sau nutriţionist.

Urmareste-o pe Dr. Kristin Kirkpatrick pe Linkedin.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet

Publicat în Adevarul. Sunteți autorul articolului?

~
~

Îți mai recomandăm:

Deci cum poti inlocui substantele nutritive din produsele de origine animala? Citește mai mult...

***

Ne legăm de multe lucruri care ne cauzează stres şi suferinţă. Iată cum putem renunţa la ele şi cum putem îmbrăţişa schimbarea. Găsește-ți motivația!