Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Remedii naturiste » Dr. Lygia Alexandrescu

Nutriţionistul Lygia Alexandrescu recomandă, pe perioada Postului Crăciunului, consumul de fructe şi legume locale, care să nu fie însă preparate în ulei.

Nutritionistul Lygia Alexandrescu recomandă, pe perioada Postului Crăciunului, consumul de fructe şi legume locale, care să nu fie însă preparate în ulei, cu exces de sare sau cu pliculete cu condimente pentru mai mult gust, şi atrage atentia că nu trebuie combinate cerealele cu laptele de soia.

La micul dejun, sunt recomandate cerealele integrale în combinaţie cu fructe şi nicidecum cu lapte sau iaurt de soia, pentru că astfel s-ar combina carbohidraţi cu proteine, ducând la îngrăşare. Totodată, trebuie avută grijă ca cerealele alese să nu conţină zahăr adăugat şi să se consume cât mai multă apă în timpul zilei pentru că altfel acestea vor duce la constipare în loc să aibă efectul invers.

Urmareste-o pe Dr. Lygia Alexandrescu pe Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Amelie.ro. Sunteți autorul articolului?

~
~

Îți mai recomandăm:

Este important ca alimentele din dieta de vară să fie nu numai răcoroase, ci și ușoare și să aibă acțiune calmantă. Citește mai mult...

***

Andreea Marin se pare ca isi doreste sa slabeasca si asta poate fi motivatia de care are nevoie. Găsește-ți motivația!

Vreau sa slabesc. Cum incep?

Vreau sa slabesc. Cum incep?


Publicat în makeupbymika.blogspot.com

Am vazut ca doriti sa aprofundez acest subiect insa nu veti gasi diete cu slabire fulger.

De cand ma stiu am avut probleme cu greutatea. Niciodata nu am fost multumita de mine, a fost un complec care mi-a haituit copilaria si adolescenta. Recunosc cu rusine ca am recurs la pastile care mi-au oferit efectul yo-yo. Cand decideam sa tin o dieta renuntam, nu aveam suficienta putere sa duc pana la capat ce am inceput.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Andrei Rosu: "Am inceput sa fac miscare – in cazul meu, sa alerg".  Citește mai mult...

Cei mai multi oameni au greutati cand trec la o dieta mai sanatoasa si nu inteleg de ce se intampla aceasta. Găsește-ți motivația!

Dieta mediteraneeană este bogată în fructe, legume, peşte, cereale integrale, grăsimi sănătoase, precum cele din uleiul de măsline.

O echipă de cercetători israelieni a urmărit participanţii unui studiu timp de patru ani în timp ce aceştia urmau una din trei diete: a dietă cu un aport scăzut de grăsimi şi calorii, o dietă mediteraneeană cu un aport scăzut de calorii şi o dietă cu un aport scăzut de carbohidraţi, fără restricţii la numărul de calorii. Per ansamblu, dieta mediteraneeană a dus la schimbările cele mai vizibile, deşi nici cei care au urmat celelalte două diete nu au stat prost la acest capitol.

Dieta mediteraneeană este bogată în fruncte, legume, peşte, cereale integrale, grăsimi sănătoase, precum cele din uleiul de măsline şi cantităţi moderate de alcool. Printre restricţiile dietei se numără dulciurile, carnea şi grăsimile saturate care se găsesc, spre exemplu, în unt.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta cu carne de pui are la baza proteinele care pacaleste organismul sa arda surplusul de grasime. Citește mai mult...

Feng Shui este una dintre soluţiile menite să restaureze echilibrul fizic şi psihic în medicina chinezească prin stabilirea armoniei în spaţiul în care locuieşti. Găsește-ți motivația!