Remedii naturiste » Ligia Pop
Ai încerca frişca din nuci caju?
Ligia Pop, raw food chef, propune în cartea "Reţete Vegane fără foc" o reţetă de frişcă din nuci caju ori macadamia sau seminţe de floarea-soarelui decorticate.
Aveţi nevoie de un blender.
Ingrediente: 200 g nuci caju, 75 g îndulcitor natural (miere, sirop de agave), zeama de la o jumătate de lămâie si 100 ml apă.
Mod de preparare: Pentru un gust mai cremos, nucile sau seminţele se vor înmuia în apă timp de o oră. In felul acesta, vom ajuta blenderul să le proceseze mai uşor şi mai fin. Apoi, toate ingredientele se procesează în blender până la o omogenizare perfectă. Dacă preferaţi o frişcă mai groasă, puteţi adăuga mai multe nuci sau seminţe. Modalitate de păstrare: este ideal de consumat imediat, însă frişca se poate păstra timp de 2 zile în frigider, dar neapărat într-un recipient de sticlă.
Urmareste-o pe Ligia Pop online, Facebook, Twitter, Linkedin si YouTube.
Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ce se intampla doctore? Sunteți autorul articolului?
Îți mai recomandăm:
Am încercat variante de bunătăți sănătoase care să țina locul celor nesănatoase. Citește mai mult...
***
De multe ori pacientii imi cer “trucuri” ca sa lupte cu foamea si sa slabeasca mai repede. Găsește-ți motivația!