Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Remedii naturiste » Condimente

Utilizați cât mai des următoarele condimente specifice preparatelor din sezonul rece, pentru feluri de mâncare aromate și sănătoase în același timp.

Scorțișoara este consumată în mod special pe timpul iernii, parfumul sau unic amintind de sărbători. Introdus în băuturi calde, specialități cu alcool, deserturi sau chiar preparate cu carne și sosuri, acest condiment special crește temperatura internă a corpului, facilitează digestia și ameliorează congestia nazală. 

- Tratarea infectiilor fungice

- Tratarea gastroenteritei

- Ameliorarea simptomelor Sindromului de colon iritabil

- Prevenirea cancerului

- Controlul artritei si al osteoporozei

- Tratarea gripei si a racelii

- Neutralizarea mirosurilor neplacute

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Sfatul Medicului. Sunteți autorul articolului? Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Evită aceste ingrediente atunci când eşti răcită sau suferi din cauza gripei. Citește mai mult...

***

Am inceput stagiul 6 cu aproximativ 77 kg si am terminat cu 1 kg mai putin. Găsește-ți motivația!

Există o dietă foarte bună recomandată pentru cei care vor să postească fără să se îngrașe. Mai mult decât atât, cu ajutorul acestui regim o să slăbești sigur și sănătos.

LUNI

Prânz: Borş de dovlecei. Mămăligă cu ciuperci. 

Cină: Pilaf cu ardei şi boabe de porumb.

MARŢI

Prânz: Mazăre cu mărar. 

Cină: Cartofi fierţi cu mujdei de usturoi. 

MIERCURI

Prânz: Ciorbă de sfeclă. Varză călită. 

Cină: Cartofi copţi cu tofu afumat.

JOI

Prânz: Mâncare de fasole verde. 

Cină:Spaghete "a la bolognese" cu soia.

VINERI

Prânz: Supă-cremă de praz și mâncare de spanac.

Cină: Salată de conopidă cu ciuperci şi pătrunjel verde. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Măcar o dată pe an, încearcă să urmezi o dietă de curăţare a organismului. Citește mai mult...

Unele persoane se chinuiesc sa dea jos cinci kilograme in timp ce altele reusesc sa dea jos zeci.  Găsește-ți motivația!

Nutriţionistul Rodica Tenu atrage atenţia asupra celor mai frecvente greşeli pe care le fac cei care adoptă o astfel de alimentaţie.

Persoanele care decid să renunţe la consumul de carne greşesc de multe ori atunci când îşi compun meniul. Iată care sunt cel mai des întâlnite "greşeli"
ale vegetarienilor:

Consumul unei game limitate de produse, mai ales în cazul dietelor strict vegetariene. Reducerea consumului de proteine. Proteinele vegetale au o valoare biologică mai scăzută (au mai puţini aminoacizi), iar pentru a furniza organismului cantitatea necesară este nevoie de consumul unei game cât mai variate de legume şi cereale. Foarte bune ca şi conţinut de proteine sunt: mazărea, lintea, soia sau fasolea.

Urmareste-o pe Rodica Tenu pe Linkedin.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Huffington Post a alcătuit o listă cu obiceiurile la care trebuie să renunţi şi cu ce trebuie să le înlocuieşti. Citește mai mult...

Pentru ca la 21 de ani ajunsese la 84 de kilograme, Cori Gramescu s-a apucat de sport. Găsește-ți motivația!