Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Relaxare » 30 minute miscare

Astazi se da startul de la ora 20, pe Take Ionescu, la sediul Inspectoratului de Politie, iar maine pe Calea Aradului.

“Initiativa ii apartine lui Catalin Petru. El a incercat tot felul de remedii si medicamente pentru a slabi si nu a reusit. Cand s-a apucat de alergat si a avut o dieta echilibrata insa a reusit sa slabeasca 35 de kilograme, in doi ani de zile. Vazand beneficiile, a hotarat sa impartaseasca si cu altii”, spune Raluca Moisi, o tanara care participa la sesiunile de alergare inca de la inceput.

Catalin este plecat momentan din tara, dar “Alerg’o'tura” continua cu succes si in lipsa lui, cu sesiuni de alergare de luni pana sambata. In medie isi fac aparitia in jur de cinci partipanti, iar miscarea incepe intotdeauna cu o sesiune de stretching.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Tion.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Din cele aproape 30 de evenimente dedicate copiilor în luna aprilie: câteva crosuri gratuite, prima cursă de biciclete pentru copile, fete şi femei, Color Run, un eveniment de role, skateboarduri şi biciclete. Citește mai mult...

***

O portie de cartofi mov contine cu 30% mai putine calorii decat vei gasi in cartofii obisnuiti.  Găsește-ți motivația!

Start-up de nutritie

Start-up de nutritie


Publicat în WebPR.ro

Familia Sarlea vrea sa schimbe modul in care sunt tratati pacientii cu boli de nutritie.

In repetate randuri, pentru a-si ajuta prietenii cu boli de nutritie, Stelian Sarlea a incercat sa actioneze ca un integrator de informatii medicale, sfatuindu-i sa caute un doctor care poate corela analizele si tratamentele acordate de diferiti specialisti. Si-a dat seama insa ca acel sistem de diagnostic integrat si de tratament personalizat nu exista pe piata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nutritionistul nu trebuie sa detina cunostinte doar din nutritie, ci si din medicina, chimie, psihologie sau biologie. Citește mai mult...

Celebrul Dr. Oz te sfatuieste ce anume trebuie sa mananci la gustari.  Găsește-ți motivația!

Mananca dupa ceas

Mananca dupa ceas


Publicat în Femeia

Nutritionistii recomanda trei mese principale si doua gustari pe zi.

Micul dejun, in prima ora dupa trezire - Cand sari peste micul dejun, pierzi niste beneficii pe care aceasta masa le aduce metabolismului. In plus, studiile au aratat ca persoanele care au acest obicei prost sunt mai „atacate“ de hormonul stresului.

In general, neglijarea micului dejun duce la un program haotic de masa, iar cei care procedeaza astfel sunt, in marea lor majoritate, supraponderali. Inca o recomandare in ce priveste prima masa a zilei: bazeaza-te pe proteine (oua, shake-uri de proteine), in loc de clasicii carbohidrati.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Acordati-va 15-30 minute de liniste pentru fiecare masa. Exclus TV, PC, telefon, citit. Citește mai mult...

Află de la Dr. Oz ce trebuie să cuprindă lista ta de cumpărături şi care sunt cele mai potrivte reţete pentru a scăpa de burtă! Găsește-ți motivația!