Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Reguli de preluare

Revista Presei TraiestiNatural.ro respectă opera jurnalistică și normele legale și deontologice în vigoare pentru protejarea acesteia.

Preluarea și sumarizarea articolelor prezentate în Revista Presei se face prin menționarea sursei, link către site-ul sursă și link direct către articolul sumarizat. Preluarea și sumarizarea articolelor se execută prin programe semiautomate sau de la caz la caz prin editare pentru a facilita o informare în concordanță cu tema și titlul articolului sumarizat.

Preluarea și sumarizarea articolelor este executată conform comunicatului Clubului Român de Presă din 19 august 2008. Acesta precizează că în absența unui acord încheiat cu deținătorul drepturilor, materialele de presă pot fi preluate, obligatoriu cu citarea sursei, în limita a 500 de semne, dar fără a depăși jumătate din respectivul material.

Dacă sunteți autorul/proprietarul unui/mai multor articole promovate prin Revista Presei TraiestiNatural.ro și aveți observații vizavi de modul de preluare a articolului(elor) sau doriți ca unul dintre articole sau toate să fie retrase vă rugăm se ne contactați de urgență prin intermediul formularului de contact.