TraiestiNatural.ro
14 februarie 2017

Dieta alcalina este cel mai bun mod prin care poți să-ți echilibrezi organismul.

Majoritatea alimentelor pe care oamenii le consuma in zilele noastre sunt alimente toxice sau acide si contin elemente nocive pentru organism. Iar cand corpul lor nu mai elimina toxinele, incepe sa ia in greutate. Solutia? Alimentatia alcalina.  Dieta alcalina se bazeaza pe un consum predominant al alimentelor alcaline. Astfel, este indicat ca in timpul in care o tii, 75% din alimentele consumate zilnic sa fie alcaline, iar 25% sa fie acide. Alcalinitatea este cel mai mare agent de detoxificare a organismului, astfel incat alimentele care produc alcalinitate scapa organismul de toxine. Cu cat un aliment determina o alcalinitate mai ridicata, cu atat detoxificarea e mai profunda.  Pentru efecte vizibile in dieta alcalina, e nevoie sa se renunte la bauturile acidulate, zahar, indulcitori, faina alba si ciocolata si sa fie introduse in mesele obisnuite ceaiul verde, cerealele integrale, legumele verzi sau migdalele.

Acesta este un sumar. Citeste mai departe.


5 ponturi care te vor convinge să nu renunți ușor la sport
Trebuie să te motivezi dacă vrei să slăbești sau să ai un stil de viață sănătos

Cum reușesc unele persoane să se mențină suple toată viața?
O echipă de cercetători americani a dorit să afle cum reușesc unele persoane să își păstreze silueta toată viața fără să aibă un regim de viață deosebit și aparent fără efort.


Despre acest mesaj

Primești acest mesaj deoarece te-ai înregistrat în site-ul www.TraiestiNatural.ro.
În cazul în care consideri ca ai primit acest mesaj din greșeală, te rugăm să ne sesizezi imediat acest lucru pe adresa contact@traiestinatural.ro. Dacă dorești să te dezabonezi de la acest newsletter click aici.

WALMARK Romania S.R.L., str. Fecioarei nr.7, sector 2, Bucureşti, România