Logo small

NaturShop

Produse pentru bărbați

10% reducere și transport GRATUIT pentru toate produsele

Se încarcă... Se încarcă...

Circulație sangvină

Circulatia sanguină deficitară se manifestă și prin simptome precum mâini și picioare reci, amorțeală și senzație de picioare obosite. Temperaturile scăzute fac ca organismul să-şi micşoreze debitul de sânge din zonele periferice, iar mâinile şi picioarele nu primesc suficient sânge cald, bogat în oxigen şi nutrienţi.

Durerile de cap şi scăderea puterii de concentrare pot fi alte semnele care indică o circulaţie sanguină deficitară la nivel cerebral. Dacă ai momente în care nu reuşești să te concentrezi este posibil ca circulaţia sanguină de la nivel cerebral să se faca deficitar.

Substanțe active:

Se încarcă... Se încarcă...

Sănătatea prostatei

Necesitatea imperioasă de a urina, micțiunile dificile sau întrerupte, incontinența urinară - toate acestea sunt manifestari aleafecțiunilor prostatei care, pe langă importante probleme de sănătate, pot produce și deteriorarea calității vieții sexuale.

Prostata hiperplaziată impiedică curgerea fluxului de urină, jetul se îngustează și devine întrerupt, apare necesitatea de a urina frecvent, uneori chiar cu dureri în timpul micțiunii, iar randamentul sexual se limitează. Peste jumătate din bărbații cu vârsta de peste 50 de ani au un anumit grad de hipertrofie de prostată.

Substanțe active:

Se încarcă... Se încarcă... Se încarcă...

Sistemul osteoarticular

Afecțiunile osoase și articulare pot afecta sănătatea pe termen lung prin alterarea cartilajului și scăderea densității osoase.

Osteoartlita este una dintre cele mai frecvente boli ale articulațiilor periferice. Afecțiunea este caracterizată prin degenerarea progresivă a articulațiilor.

Substanțe active:

Se încarcă... Se încarcă...

Digestie, absorbție, metabolism

Afecțiunile digestive sunt unele dintre cele mai frecvente afecțiuni ale zilelor noastre. Deseori ne plângem de balonări, constipații, colici etc.

Acţiunea unor medicamente, precum antibioticele, pot provoca dezechilibre la nivelul florei intestinale. Studiile au arătat că probioticele administrate înaintea şi în timpul tratamentului cu antibiotice scade riscul apariţiei scaunelor moi, atât la adulţi cât şi la copii. Probioticele sunt benefice şi în "diareea călătorului".

Balonarea este o tulburare intestinală, cauzată în principal de obiceiurile alimentare dezordonate. Balonarea poate fi însoțită deseori de gaze la stomac cauzat în principal de stilul alimentar dar și de afecțiuni precum intoleranța la gluten sau lactoză.

Substanțe active:

Se încarcă... Se încarcă...

Sistem nervos

Capacitatea de a asimila informaţii e un subiect ce merită tratat cu toată seriozitatea. Atunci când înveţi, trebuie să fii plin de energie, atent şi concentrat. Ajutorul de care ai nevoie nu ţi-l dau cele trei cafele tari.

Dacă ai momente în care nu reuşești să te concentrezi este posibil ca circulaţia sanguină de la nivel cerebral să se facă deficitar.

Substanțe active:

Se încarcă... Se încarcă...

Sistemul imunitar

Sistemul imunitar este un sistem complex alcătuit din structuri şi mecanisme care apără organismul împotriva agenţilor patogeni. Sistemul imunitar adaptativ se dezvoltă de-a lungul vieţii, după ce organismul intră în contact cu diverşi agenţi patogeni.

Aportul zilnic de nutrienţi este extrem de important pentru menţinerea unui sistem imunitar sănătos. Suplimentele alimentare ce conţin combinaţii de vitamine şi minerale sunt necesare atunci când alimentaţia nu poate asigura necesarul zilnic din aceşti nutrienţi. Sudiile clinice au demonstrat că suplimentarea cu vitamine şi minerale a alimentaţiei adulților reduce numărul îmbolnăvirilor, durata şi severitatea acestora.

Substanțe active:

Se încarcă... Se încarcă...

Tract respirator

Afectiunile tractului respirator sunt cel mai des întâlnite iarna și în sezoanele de tranziție: primăvara și toamna. Infecțiile pot afecta tractul respirator superior (nasul, sinusurile și gâtul) sau tractul respirator inferior (căile respiratorii și plămânii).

Deoarece infecțiile de tract respirator se pot transmite indirect prin atingerea obiectelor de uz comun (clanța, butoane, tastatura, obiecte casnice etc.) mijlocul cel mai eficient de prevenție este igiena personală care include spălarea mâinilor cu săpun.

Substanțe active:

Se încarcă... Se încarcă...

Infecțiile respiratorii afectează în principal căile aeriene superioare: nasul, sinusurile, faringele și laringele. În cazul agravării simptomelor, infecția se poate întinde și la căile aeriene inferioare, trahee și bronhii.

Infectia acută respiratorie se poate agrava într-un timp foarte scurt la persoanele cu un sistem imunitar slăbit și necesită urgent tratament de specialitate.

Substanțe active:

Se încarcă...

Energie și vitalitate

Lumea aparține celor care au cea mai multă energie. Toți ne dorim să avem mai multă energie și să reușim să o păstrăm pe parcursul întregii zile. Cea mai importantă sursă de energie vine prin alimentație. Dacă pe parcursul zilei simți lipsa de energie, amintește-ți ce ai mâncat înainte.

Pentru a funcționa bine, organismul are nevoie de nutrienți de bună calitate. Aceștia trebuie obținuți prin schimbarea alimentației, respectând mesele zilei și mâncând alimente cât mai aproape de starea lor naturală.

Pentru suplimentarea alimentației putem adăuga un complex de vitamine și minerale de nouă generație, în care toate vitaminele și oligoelemente provin din surse organice.

Substanțe active: