Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Mișcare & Fitness » 30 minute miscare

Cea mai eficienta metoda prin care se pot obtine si pastra rezultatele pe o perioada indelungata este ambitia.

Cea mai eficienta metoda prin care se pot obtine si pastra rezultatele pe o perioada indelungata este ambitia. Daca esti posesoarea unei ambitii de fier, vei putea duce un mod de viata sanatos, cu o alimentatie corecta si exercitii efectuate cu regularitate. Dar cu o floare nu se face primavara!

Dupa ce iti pui  la punct modul de alimentatie, nu-ti ramane decat sa iti alegi un sport eficient, care sa te ajute in lupta cu kilogramele. Trei dintre cele mai practicate sporturi, cu rezultate dovedite sunt: Aerobicul, Tae-bo si Kangoo jumps.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Tabu. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Intr-o singura ora de lovit, fandat, intins si sarit pierzi de 2 ori mai multe calorii decat in aerobicul clasic! Citește mai mult...

***

Societatea de Nutritie Canadiana a facut un studiu prin care arata ca stafidele ar putea reprezenta o alegere buna ca gustare. Găsește-ți motivația!

Vreau sa slabesc 10 kg

Vreau sa slabesc 10 kg


Publicat în Toti pentru Unul

Vreau si eu sa slabesc 10 kilograme, dar nu stiu cum si nici nu ma pot abtine de la dulciuri.

Vreau si eu sa slabesc 10 kilograme, dar nu stiu cum. Nu prea imi plac dietele, iar pe afara nu pot iesi ca sa alerg, deoarece aici la mine in Bucovina mai tot timpul e frig si ploua si nu pot iesi. Am incercat sa nu mananc mult, dar nu am putut si nu ma pot abtine de la dulciuri. Seara mananc cam mult. Nu spun ca sunt gras si ca arat dolofan, dar am inceput sa capat burtica si eu cum fac dans de performanta, trebuie sa fiu slab. Ce sa fac? Comunitatea Toti pentru unul vine cu sfaturile, pe care le puteti citi aici.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cum trebuie executate exercitiile la sala pentru a da rezultate cat mai bune la slabit? Citește mai mult...

Persoanele care incep o dieta duminica sau luni reusesc sa slabeasca. Găsește-ți motivația!

Baimarenii scapa de kg acumulate de sarbatori

Baimarenii scapa de kg acumulate de sarbatori


Publicat în www.informatia-zilei.ro

Dupa dezmatul culinar e timpul pentru salile de fitness.

Fie ca vor sa slabeasca, fie ca vor sa revina la forma fizica de dinaintea sarbatorilor sau mai vor sa puna ceva fibre pe ei, multi baimareni au decis sa se apuce de miscare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pretul unui abonament pe o luna la o sala de fitness variaza intre 200 de lei si 350 de lei. Citește mai mult...

Aproape toată lumea care își dorește să facă sport reușeste cu greu să-și găsească timpul și curajul necesar pentru a se angaja într-un program intens și constant de exerciții fizice. Tu te-ai gândit vreodată care sunt lucrurile care te-ar determina să faci mai multă mişcare? Găsește-ți motivația!