Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Mișcare & Fitness » 30 minute miscare

Temperaturile scăzute nu înseamnă că rutina ta de alergat trebuie să între în hibernare!

Îmbrăca-te în straturi de haine subțiri, care țin departe umezeala. începe cu un strat subțire de material sintetic. Nu purta bumbac pentru că reține umiditatea și te va ține ud. Un strat exterior, respirabil de nailon sau Gore-Tex te va proteja împotriva vântului. Dacă este foarte frig, îți va mai trebui un strat de mijloc, cum ar fi un polar fleece. 

Protejează-ți mâinile și picioarele. Mănușile cu deget sunt o opțiune bună. Adaugă șosete de alergat sub cele mai groase, dar asigură-te că ai destul spațiu în încălțăminte pentru a putea acomoda aceste șosete mai groase. 

Regula de aur: îmbrăca-te ca și cum afară sunt cu 20 de grade mai mult decât temperatura reală.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în andreirosu.org. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Joggingul aduce numeroase beneficii asupra organismului, fie ca il practici vara sau iarna. Citește mai mult...

***

Este destul de greu sa te adaptezi unui obiectiv pe termen lung, atat vreme cat esti inconjurata de recompense pe termen-scurt. Dar se poate sa traiesti pentru maine, daca inveti sa faci alegeri destepe azi.  Găsește-ți motivația!

Exerciţii pentru un posterior tonifiat

Exerciţii pentru un posterior tonifiat


Publicat în DoctorulZilei.ro

Iată câteva exerciţii simple şi eficiente pe care le poţi face acasă fără niciun fel de echipament.

Vrei să obţii un posterior ferm şi perfect definit dar nu ai timp să mergi la sală. Iată câteva exerciţii simple şi eficiente pe care le poţi face acasă fără niciun fel de echipament.

Exerciţiul 1
 
Te întinzi cu faţa în jos, sprijini bărbia pe mâini, privirea orientată înainte. Ridici piciorul în spate cât mai sus, eviţi să îndoi genunchiul, vârfurile degetelor întinse. Execută 3 serii a câte 40 repetări pentru fiecare picior, fără pauza.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci aceste exerciții, deoarece sunt foarte ușor de pus în practică și la tine acasă! Citește mai mult...

Cu siguranță nu are cum să te motiveze faptul că te uiți în oglindă și îți spui că arăți rău. Găsește-ți motivația!

I se spune în fel şi chip: minge elveţiană, minge elastică, minge de yoga, minge de fitness etc.

Lansată în 1960, mingea a fost iniţial folosită în Elveţia doar de către kinetoterapeuţi, pentru a-i ajuta pe anumiţi pacienţi să-şi recapete mobilitatea. La începutul anilor '90, un grup de antrenori americani a descoperit însă potenţialul uriaş al acestei mingii. Din acel moment, popu­laritatea ei a crescut exponenţial în rândul amatorilor de sport.

Ce grupe de muschi se lucreaza? Se pare că folosirea unei astfel de mingi stimulează musculatura corpului mai mult decât atunci când aceleaşi exerciţii sunt efectuate la sol. Explicaţia este simplă: pentru menţinerea stabilităţii, corpul este obligat să folosească şi mai multe categorii de muşchi decât de obicei. Dacă s-ar face un top, însă, muşchii abdominali şi cei ai spatelui sunt cei mai antrenaţi în timpul unei sesiuni de sport în care se foloseşte acest accesoriu.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Tonificarea muschilor devine distractiva daca folosesti mingea de fitness. Citește mai mult...

Minciunica cu numarul 1 se intituleaza: "Sunt grasa pentru ca am probleme cu hormonii". Găsește-ți motivația!